Afscheid in coronatijd

Afscheid in coronatijd

Gepubliceerd op

Voor de corona zouden we het nooit hebben bedacht om een begrafenis vast te laten leggen, maar door de corona hebben we prachtige beelden van deze waardevolle en belangrijke dag.

Afscheid in coronatijd

Het is maart 2020. De corona-maatregelen zijn net ingegaan wanneer deze meneer komt te overlijden. Dankzij de intelligente lockdown mogen er maximaal 30 mensen bij de uitvaart aanwezig zijn, terwijl deze meneer een hele prominente plek binnen de gemeenschap innam. Om hem toch een laatste eer te kunnen bewijzen, zijn alle mensen uit de straat bij hun huis langs de weg gaan staan wat een indrukwekkend beeld opleverde.

Het was prachtig voorjaarsweer, de zon piepte tussen de bomen door en in alle rust werd hij naar zijn laatste rustplek gebracht. Tijdens de rit kreeg hij een prachtig eerbetoon van zijn buurtbewoners / vrienden.

Woorden van zijn dochter:

Het is half maart als we afscheid nemen van mijn vader. Door de coronamaatregelen, mochten er bij het afscheid maximaal 30 mensen aanwezig zijn. Daarmee kreeg de begrafenis een hele andere invulling dan we vooraf konden bedenken. We krijgen de tip om het vast te laten leggen door een fotograaf en meteen dacht ik aan Louise. Ze heeft onze bruiloft fantastisch vastgelegd en onlangs las ik dat ze ook begrafenissen ging fotograferen. En dat was een hele goede keuze!

Louise heeft elk moment prachtig vastgelegd en de sfeer en emoties van die dag ontzettend goed gevangen in het beeld. Het contact met Louise verloopt heel prettig, ze reageert snel en flexibel en weet op de dag zelf precies waar ze moet zijn, zonder dat wij dat in de gaten hadden. Al snel na de begrafenis ontvingen wij de foto’s en de slideshow, dat was heel waardevol!

Voor de corona zouden we het nooit hebben bedacht om een begrafenis vast te laten leggen, maar door de corona hebben we prachtige beelden van deze waardevolle en belangrijke dag. Met de prachtige slideshow met onze eigen muziek, kunnen we deze dag met onze vrienden en familie toch nog delen.

Afscheid in coronatijd

 

Dankzij het coronatijdperk, heeft afscheidsfotografie een hele andere lading gekregen. Niet alleen geven de beelden troost aan de directe nabestaanden, het geeft mensen die er niet bij konden of mochten zijn de kans om toch een beetje van het afscheid mee te krijgen.

Meer informatie

 

Online marketing bureau