Documentaire familiefotografie

Documentaire familiefotografie

Gepubliceerd op

‘Nothing posed, nothing staged’

Het is december, traditiegetrouw natuurlijk de maand van cadeautjes en lijstjes… Ook bij fotowedstrijden wordt aan het eind van het jaar de balans opgemaakt en vanochtend kreeg ik wel heel erg leuk nieuws.

Met twee nieuwe awards ben ik namelijk voor de tweede keer op een rij tweede van Nederland geworden in de wedstrijd van ‘this is reportage: Family‘!

Alleen hield het daar niet bij op. Zo sta ik ook op de zevende plaats wereldwijd als storyteller (foto series) en dertiende plaats wereldwijd (losse foto’s en series gecombineerd).Β In totaal heb ik dit jaar zes losse awards en drie story awards gewonnen en daar ben ik wel heel erg trots op!

Met veel plezier laat ik jullie dan ook alle foto’s van dit jaar zien die een prijs hebben gewonnen in deze wedstrijd en het verhaal dat daarbij hoort.

Liefs Louise

p.s. Ondanks dat ik tweede ben geworden, voel ik mij toch heel klein beetje winnaar ;). Want wanneer je kijkt vanaf de start van de wedstrijd sta ik eerste van Nederland en vierde wereldwijd πŸ˜‰

Beste familiefotograaf van Nederland

Sinterklaas familie chaos:

Sinterklaas vieren met mijn gezin staat garant voor chaos. In dit geval wilde mijn broer(tje) πŸ˜‰ nog even werken na het eten, maar met 5 hyper actieve kinderen onder de 6 jaar is dat gegarandeerd een uitdaging.

Meer informatie

Beste familiefotograaf van Nederland

Joe

Joe werd met 33 weken te vroeg geboren. Buiten zijn vroeggeboorte bleken er ook nog andere dingen niet goed te zijn en een lang ziekenhuis traject van 14 weken volgde. Eigenlijk zou ik een geboortereportage maken, maar in plaats daarvan heb ik zijn ziekenhuis traject gevolgd. Een traject van veel verdriet en uitdaging, maar ook vol geluksmomenten. Wil je het verhaal van Joe lezen? Klik dan op onderstaande link.

Meer informatie

Beste familiefotograaf van Nederland

Raam tekenen:

Sanne en Andre ken ik al jaren. Nadat ze ons vorige huis hebben gekocht, mocht ik al de geboorte van hun beide kinderen en bruiloft vastleggen. Toen duidelijk werd dat ze weer gingen verhuizen, maar dit keer naar het andere kant van het land, wist ik meteen wat ik ze cadeau wilde geven. Een herinnering aan hun tijd hier in Kraggenburg. Gelukkig hoef ik ze niet te missen ondanks het aantal kilometers.

Meer informatie

 

Prematuur geboren Beste familiefotograaf van Nederland

Joe deel 3

Dat de serie van Joe indrukwekkend is moge duidelijk zijn ;). Ik heb meerdere awards gewonnen met beelden uit hun serie. Ik ben Debby en Danny (de ouders van Joe) heel dankbaar dat ik mag laten zien wat het leven met een prematuur geboren baby inhoud.

Meer informatie

 

Beste familiefotograaf van Nederland

Yesse

Onder toeziend oog van zijn grote broer, werd Yesse geboren. Zijn broer vond het maar wat spannend en wist niet zeker of hij durfde te kijken πŸ˜‰

Meer informatie

 

Beste familiefotograaf van Nederland

Na de bevalling

Of je nu bevalt via een keizersnede of vaginale geboorte, het is topsport. Deze foto laat dat denk ik perfect zien. Terwijl mama in slaap is gestort, bewonderd papa zijn kleine meisjes. Het beeld is niet perfect, maar daar gaat het wat mij betreft niet om. Voor mij is het heel belangrijk dat ik het echte verhaal laat zien, want die is al indrukwekkend, perfect en mooi genoeg.

Meer informatie

 

Bevallen in bad

Een moeder word geboren

Waneer een baby wordt geboren, wordt er ook een moeder geboren. Het geluk dat dat met zich mee brengt vind ik zo bijzonder om vast te mogen leggen.

Meer informatie

 

Thuisbevalling

Onverwachte thuisbevalling

Het was al januari, maar de kerstboom stond nog en dat maakte de sfeer van deze bevalling compleet. Al lag thuis bevallen eigenlijk niet in de planning.

Meer informatie

 

Beste familiefotograaf van NederlandBeste familiefotograaf van Nederland

Documentaire familiefotografie

Meer informatie

 

Geboortefotografie

Meer informatie
Online marketing bureau