Bruidsfotograaf Macy’s Amsterdam

Bruidsfotograaf Macy’s Amsterdam

Gepubliceerd op

Na een ontzettend leuk kennismakingsgesprek en spectaculaire loveshoot op een super warme dag in juni had ik echt onwijs veel zin gekregen in de bruiloft van Rein & Mirte. De bruiloft vond plaats in Amsterdam waar alles op loopafstand was. Alleen voor de fotolocatie (de markthallen in Amsterdam West) heeft mijn auto even gediend als trouwauto (ja echt, van alle markten thuis ;))

Maar goed, laten we beginnen vanaf het begin. De dag begon voor mij bij Mirte die heerlijk relaxed nog in haar badjas rondliep toen ik aan kwam. Ze had een airbnb appartement gehuurd vlakbij hun eigen appartement, zodat ze apart konden omkleden zonder lange reistijd te creëren. Het was een gezellige chaos in huis, er werd veel gelachen en hier en daar ook wel een traantje gelaten.

Rein kwam Mirte op de fiets ophalen en zijn blik was echt onbetaalbaar toen hij Mirte voor het eerst zag. Heerlijk om te zien! Vervolgens zijn we foto’s gaan maken bij de ten Katenmarkt en de Hallen. We hebben echt dubbel gelegen om de reacties van alle marktkooplui en mensen die daar aan het werk waren. Ook heb ik spontaan nog in een hoogwerker gestaan om zo wat foto’s van bovenaf te kunnen maken. Brutale mensen hebben de halve wereld zullen we maar zeggen ;).

Daarna was het tijd voor de ceremonie. Iedereen had heel veel werk verzet in de decoratie en styling en wat was het mooi! Mirte had een loper gemaakt van 20 meter lang met allemaal mooie teksten en er waren honderden bloemen van papier gemaakt. Het was prachtig weer dus de ceremonie kon gelukkig buiten plaatsvinden.

Na een mooie ceremonie en heerlijk diner met ontroerende speeches, heb ik het bruidspaar nog even “gestolen” voor een paar foto’s bij nacht. Ook nu weer hebben we geweldig gelachen en super leuke dingen beleefd. Zo gingen we wat foto’s maken bij een oude schoolbus. Bleek daar ineens iemand in te zitten… Gelukkig gaf hij zijn volledige medewerking en heeft dit tot super leuke resultaten geleid.

De dag werd afgesloten met een spetterend knalfeest. Het was ontzettend warm, maar het ging helemaal los. Iedereen danste, dronk en genoot. Het was een geweldig feest die volgens mij nog even is doorgegaan nadat het bruidspaar vertrokken was.

Dit is zeker zo’n bruiloft die nog lang in mijn geheugen gegrift zal blijven staan! Rein & Mirte, onwijs bedankt dat ik deze dag mocht meemaken. Nieuwsgierig geworden naar de beelden? Ga er dan even lekker voor zitten en bekijk de serie.

Groetjes Louise

Bruidsfotograaf haarlemmermeerstation Amsterdam

Bruidsfotograaf haarlemmermeerstation Amsterdam Bruidsfotograaf haarlemmermeerstation Amsterdam Bruidsfotograaf haarlemmermeerstation Amsterdam Bruidsfotograaf haarlemmermeerstation Amsterdam Bruidsfotograaf haarlemmermeerstation Amsterdam Bruidsfotograaf haarlemmermeerstation Amsterdam Bruidsfotograaf haarlemmermeerstation Amsterdam Bruidsfotograaf haarlemmermeerstation Amsterdam Bruidsfotograaf haarlemmermeerstation Amsterdam Bruidsfotograaf haarlemmermeerstation Amsterdam Bruidsfotograaf haarlemmermeerstation Amsterdam Bruidsfotograaf haarlemmermeerstation Amsterdam Bruidsfotograaf haarlemmermeerstation Amsterdam Bruidsfotograaf haarlemmermeerstation Amsterdam Bruidsfotograaf haarlemmermeerstation Amsterdam Bruidsfotograaf haarlemmermeerstation Amsterdam Bruidsfotograaf haarlemmermeerstation Amsterdam Bruidsfotograaf haarlemmermeerstation Amsterdam Bruidsfotograaf haarlemmermeerstation Amsterdam Bruidsfotograaf haarlemmermeerstation Amsterdam Bruidsfotograaf haarlemmermeerstation Amsterdam Bruidsfotograaf haarlemmermeerstation Amsterdam Bruidsfotograaf haarlemmermeerstation Amsterdam Bruidsfotograaf haarlemmermeerstation Amsterdam Bruidsfotograaf haarlemmermeerstation Amsterdam Bruidsfotograaf haarlemmermeerstation Amsterdam Bruidsfotograaf haarlemmermeerstation Amsterdam Bruidsfotograaf haarlemmermeerstation Amsterdam Bruidsfotograaf haarlemmermeerstation Amsterdam Bruidsfotograaf haarlemmermeerstation Amsterdam Bruidsfotograaf haarlemmermeerstation Amsterdam Bruidsfotograaf haarlemmermeerstation Amsterdam Bruidsfotograaf haarlemmermeerstation AmsterdamBruidsfotograaf haarlemmermeerstation Amsterdam Bruidsfotograaf haarlemmermeerstation Amsterdam    Bruidsfotograaf haarlemmermeerstation AmsterdamBruidsfotograaf haarlemmermeerstation AmsterdamBruidsfotograaf haarlemmermeerstation Amsterdam

Jullie datum al bekend?

Check direct mijn agenda!
Met behulp van Jensd.nl