Bruidsfotografie

Zoveel meer dan ‘alleen een foto’

Een goede foto is zoveel meer dan ‘maar een foto’. Goede foto’s raken je, nemen je mee naar dat moment en vertellen verhalen die het waard zijn om herinnerd te worden. Verhalen die de connectie tussen momenten, mensen en emoties leggen. Verhalen die je de sfeer laten proeven en liefde laten voelen. Verhalen die veel meer vertellen dan alleen hoe mooi alles was die dag…

Wederzijds vertrouwen en samenwerking is het belangrijkste ingrediënt van de reportages die ik maak . Dankzij dat vertrouwen kan ik in een moment kruipen zonder dat ik opgemerkt wordt en jullie unieke verhaal vertellen, hoe groot of klein een bruiloft ook gevierd word. Daarnaast fotografeer ik maximaal 18 bruiloften per jaar, maximaal 5 per maand en 1 (lange bruiloft (12+ uren) per weekend. Met deze integere en exclusieve werkwijze kan ik ieder bruidspaar evenveel aandacht en toewijding garanderen.

Zijn jullie op zoek naar echtheid en naar foto’s waarin jullie jezelf en jullie dierbaren herkennen? Dan is er een grote kans dat wij een hele goede match zijn.

In dat geval zou ik jullie heel graag leren kennen en nodig ik jullie graag uit om jullie plannen te bespreken bij mij aan tafel onder het genot van een hapje en drankje.

Verhalend

Puur

echt

Hoe ik te werk ga leg ik heel graag uit tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Plan onze kennismaking

Investering

Dit is mijn basis pakket. Graag overleg ik met jullie wat jullie wensen zijn waarna ik een passende offerte maak.

Bruidsreportage

8 uur fotografie
Linnen 20×20 album, 20 pagina’s
Highlight slideshow
online (privé) galerij
reiskosten binnen Nederland

€1750 Prijs ter indicatie vanaf Bruidsreportage boeken!

Koffie drink ik graag zwart, thee en water drink ik net zo lief, maar in het weekend lust ik ook wel een lekker wijntje of gin tonic.

Enthousiaste levensgenieter, gedreven, spontaan en een verhalen verteller. Dit ben ik in een notendop.

Laten we eens kennismaken.

Kennismaken

Veel gestelde vragen

Nee zeker niet! Het allerbelangrijkste vind ik dat er een klik is en dat het goed voelt (van beide kanten). Vertrouwen is een onmisbaar ingrediënt voor de reportages die ik maak.

Ik fotografeer maximaal 20 bruiloften per jaar en maximaal 1 bruiloft van 12 uur of langer per weekend.

Zoals ik al eerder heb geschreven vind ik wederzijds vertrouwen ontzettend belangrijk. Daarnaast wil ik “mijn” bruidsparen graag leren kennen zodat ik weet wie ik voor mijn lens heb. Ik ben er van overtuigd dat ik dit niet waar kan maken wanneer ik onbeperkt bruiloften aanneem. Ook wil ik een bepaalde kwaliteit garanderen en dat kan ik niet wanneer ik twee lange dagen achter elkaar moet fotograferen.

Ieder bruidspaar kan van mij dezelfde hoogwaardige kwaliteit en inzet verwachten.

Ik ben vanaf 6 aaneengesloten uren te boeken, maar het liefst kom ik langer.

Uiteindelijk ben ik een verteller van verhalen en vaak is een bruiloft na 6 uur nog niet klaar. Mijn meest geboekte pakket is dan ook die van 12 uur. Dan ben ik er vanaf het aankleden tot de avond lekker op gang is.

Ja.

Albums zijn tijdloos en het is zonde om foto’s op de computer te laten staan. Ook is mijn ervaring dat bruidsparen zelf het best lastig vinden om een mooi album in elkaar te zetten omdat er veel tijd in gaat zitten. En eerlijk is eerlijk… Zulke mooie albums vind je bijna nergens 😉 . Daarom is in ieder pakket minimaal een 20×20 album inbegrepen.

Geen zorgen!

Ik heb nog nooit een bruidspaar aan tafel gehad die het leuk vonden om zichzelf terug te zien op foto’s, maar iedereen was ongelofelijk blij met het eindresultaat.

Hoe dat kan?

Mijn overtuiging is dat iedereen goed op de foto staat wanneer je jezelf kunt zijn. Daarom fotografeer ik 90% van de dag gewoon zoals het is. Niemand hoeft te poseren en doet gewoon lekker zijn/ haar ding. Ik zal ook nooit vragen of een moment over mag of om iets opnieuw te doen. Daarnaast meng ik mij tussen de gasten waardoor ik niet opval. Zo kan ik heel dichtbij komen en in een moment kruipen terwijl achteraf niemand beseft dat ik daarbij was.

Tot slot moet ook de fotoshoot gewoon lekker relaxed zijn (en niet te lang duren). Kletsen, lachen en vooral niet in de camera kijken. Zo kan ik het beste uit jullie naar voren halen zonder dat we daar moeite voor hoeven doen.

Vooral niet teveel tijd!

Een uurtje is meestal genoeg. Zeker wanneer ik er ’s avonds ook bij ben.

Het liefst doe ik de portretsessie in de omgeving waar jullie trouwen. Overal zijn mooie plekjes te vinden en het is zonde van de reistijd om ver weg te gaan. Aangezien jullie dag al vol genoeg gepland is (meestal), is een uurtje meer dan genoeg. Wanneer ik er ’s avonds nog bij ben probeer ik jullie ook nog altijd maximaal 10 minuutjes te “stelen” van jullie gasten.

Voor jullie is dit heel fijn omdat jullie heel even samen zijn tijdens zo’n hectische dag en kunnen wij nog een paar snelle super toffe platen voor jullie schieten. Ik laat jullie graag wat voorbeelden hiervan zien!

Vooral niet druk om maken!

Ook met slecht weer kunnen we super gave foto’s maken. Een doorzichtige paraplu, kroeg, overkapping, varkensstal, je kunt het zo gek niet bedenken of ik heb er gebruik van gemaakt om ondanks regen mooie foto’s te maken.

Door creatief te zijn met flitsers, licht en inventieve invalshoeken hebben we maar heel weinig nodig om hele toffe platen te kunnen maken.

In mijn algemene voorwaarden staat dat ik het recht heb om foto’s te gebruiken voor eigen promotie.

Wanneer jullie dit echt niet willen dan heb ik daar uiteraard respect voor en zal ik de foto’s niet gebruiken! Ik zal het wel altijd vragen omdat ik beeldmateriaal nodig heb om te kunnen laten zien aan toekomstige bruidsparen.

Wanneer jullie geen beelden op social media willen kunnen we ook afspreken dat ik de foto’s alleen gebruik op mijn website om maar een voorbeeld te noemen.

Uiteraard zien jullie altijd als eerste de foto’s voordat ik iets publiceer.

Jullie datum al bekend?

Check direct mijn agenda!
Met behulp van Jensd.nl