Zomer bruiloft buitenplaats Amerongen

Doorslaggevend in de keuze voor Louise waren de stijl van de foto’s met aandacht voor emotie en detail, de persoonlijke klik tijdens de kennismakingsgesprek en de persoonlijke interesse van Louise in ons als stel en in onze gasten om te zorgen voor de meest passende foto’s. En wat was dit een goede keuze!

Louise was op een ingetogen, maar toch zeer indringende wijze aanwezig bij de dag en ontging geen detail. Ze was bij de meest intieme momenten zonder dat dat storend was. Er was geen detail dat haar ontging, van lingerie op de slaapkamer, tranen bij de ceremonie, bijzondere gesprekken tussen mensen en de uitgelatenheid tijdens het feest. Door haar fotos hebben beleven de de dag steeds weer opnieuw en zien we steeds weer nieuwe details die we op de dag zelf niet eens hadden opgemerkt.

Erik & Nanne

Werkwijze

werkwijze

Kennismaking

Vooraf spreken we altijd af om met elkaar kennis te maken. Zo weten jullie precies wie ik ben, wat ik doe en wat ik jullie kan leveren. Ook maken we een globaal overzicht van hoe jullie dag eruit komt te zien. Vlak voor de bruiloft zullen we dit overzicht nog even finetunen omdat er altijd wat kan veranderen.

Een fantastische loveshoot behoort ook tot de mogelijkheden. Zo kunnen we elkaar nog beter leren kennen en dan kunnen jullie alvast wennen aan de camera.

Moments in Life

De grote dag

Kom ik samen met mijn tweede fotograaf. Wij zorgen er altijd voor dat we ruim op tijd aanwezig zijn zodat we rustig kunnen starten. Wij doen mee met alles wat er die dag gebeurt en pakken alle mooie, grappige, emotionele en unieke momenten die we zien.

Het liefst komen wij de hele dag zodat we het complete verhaal kunnen vertellen, maar we zijn al vanaf 6 aaneengesloten uren te boeken.

Na afloop

Gaan jullie lekker genieten van elkaar en ga ik druk aan de slag met alle beelden. Ik maak een ruime selectie van de mooiste beelden welke ik uitgebreid en optimaal bewerk. Binnen zes weken ontvangen jullie vervolgens de beelden. Daarnaast maak ik nog een mooie slideshow met muziek waardoor jullie heerlijk kunnen genieten van de hoogtepunten van jullie dag.

Tot slot maak ik nog een prachtig fine-art album van absolute topkwaliteit voor jullie zodat jullie hier nog jarenlang van kunnen genieten.

Prijzen bruidsreportage

Iedere dag is anders. Daarom ter indicatie een vanaf prijs. Vanaf 2018 kom ik standaard met een tweede fotograaf. 

Een reportage is al te boeken vanaf:

€1395,-

inclusief: 2 fotografen (en nog veel meer)

Check snel of jullie dag nog beschikbaar is.