trouwfotograaf franeker

De allermooiste momenten van deze dag heeft Louise geweldig vastgelegd. De sfeer was heel erg fijn, Louise stelde ons tijdens de fotoshoot op ons gemak en ze heeft vooral hele spontane foto’s gemaakt. De foto’s die Louise heeft gemaakt vertellen het verhaal van onze dag.

Rick & Janine

Werkwijze

Werkwijze

Kennismaking

Vooraf spreken we altijd af om met elkaar kennis te maken. Zo weten jullie precies wie ik ben, wat ik doe en wat ik jullie kan leveren. Ook maken we een globaal overzicht van hoe jullie dag eruit komt te zien. Vlak voor de bruiloft zullen we dit overzicht nog even finetunen omdat er altijd wat kan veranderen.

Een fantastische loveshoot behoort ook tot de mogelijkheden. Zo kunnen we elkaar nog beter leren kennen en dan kunnen jullie alvast wennen aan de camera.

Werkwijze

De grote dag

Ik zorg er altijd voor dat ik ruim op tijd aanwezig ben zodat we rustig kunnen starten. Ik doe mee met alles wat er die dag gebeurt en pak alle mooie, grappige, emotionele en unieke momenten die ik zie.

Na

afloop

Gaan jullie lekker genieten van elkaar en ga ik druk aan de slag met alle beelden. Ik maak een ruime selectie van de mooiste beelden welke ik uitgebreid en optimaal bewerk. Binnen zes weken ontvangen jullie vervolgens de beelden. Daarnaast maak ik nog een mooie slideshow met muziek waardoor jullie heerlijk kunnen genieten van de hoogtepunten van jullie dag.

Tot slot maak ik nog een prachtig fine-art album van absolute topkwaliteit voor jullie zodat jullie hier nog jarenlang van kunnen genieten.

Prijzen bruidsreportage

Iedere dag is anders. Daarom ter indicatie een vanaf prijs. Elke reportage kan bijvoorbeeld met en zonder album geboekt worden. Ook is het mogelijk om een tweede fotograaf bij te boeken. Ik heb een vaste fotograaf met wie ik veel samenwerk.

Een reportage is al te boeken vanaf:

€1295,-

Check snel of jullie dag nog beschikbaar is.

Jullie ontvangen dan meteen van mij een pdf met mijn pakketten én leuke tips voor jullie dag van mijn nu ervaren bruidsparen