Liefde tussen twee broers

Liefde tussen twee broers

Gepubliceerd op

Bruiloftsverhalen

Deze keer een totaal andere insteek voor mijn blog. Want een trouwdag gaat niet alleen om de twee mensen die stapelgek op elkaar zijn, maar zeker ook om de mensen die dichtbij hun staan.

Zo ontstaat er vaak een verhaal binnen een verhaal. In het geval van Paul & Monique ging het om hun twee jongens. Ondanks het leeftijdsverschil zijn ze stapelgek op elkaar. Tijdens de bruiloft had ik natuurlijk wel al een en ander gezien, maar pas toen ik de foto’s van Ja’eli en mij samenvoegde in de selectie werd het echt goed zichtbaar. Los van elkaar hebben we zoveel mooie momenten tussen die twee (en hun ouders) vastgelegd dat het mij ontroerde.

Het vertellen van deze verhalen is mijn doel omdat ik ervan overtuigd ben dat dit de verhalen zijn die je graag wil herinneren van jullie bruiloft.

Of het nou gaat om twee broertjes gaat die stapelgek op elkaar zijn of …. verzin het maar…

Groetjes Louise

p.s. Zouden jullie het ook super tof vind als ik jullie verhalen vertel? Het lijkt mij leuk om jullie te ontmoeten en alle mogelijkheden te bespreken.

p.s. 2 De foto’s geschoten in de ochtend zijn gemaakt door mijn collega Ja’eli die startte bij de bruidegom. Wij vullen elkaar zo ontzettend goed aan dat we hebben besloten om meer met elkaar samen te gaan werken. Hoe? Daarover later meer 😉


Bruiloftsverhalen Bruiloftsverhalen Bruiloftsverhalen Bruiloftsverhalen Bruiloftsverhalen Bruiloftsverhalen Bruiloftsverhalen Bruiloftsverhalen

Second shooter: Ja’eli van Beveren
Trouwlocatie: Hofstede Meerzicht
Jurk: Ladybird
Ringen: met dank aan oma Moes
Choreografie openingsdans: Ryashad Kallan

Online marketing bureau