Buiten spelen in de herfst

Buiten spelen in de herfst

Gepubliceerd op

Voor een kunstwerk / schilderij waren we op zoek naar een bepaalde stijl foto van onze kinderen.
Een spontane foto is zo genomen maar vooral qua nabewerking en type foto wisten we dat Louise dit voor elkaar kon krijgen.

De shoot was ongedwongen en voor de kinderen heerlijk dat de niet hoeven te poseren maar gewoon lekker spelen ?

De “schilderij-foto” is precies geworden als het gevoel en verhaal wat ik er in zocht..

Op een prachtige herfstdag, gewoon lekker uit school vandaan…

De familie Nipius woont bij ons in het dorp dus kende ik ze al een beetje. En na een lekkere mok thee, heb ik gewoon mijn camera gepakt en ben ik gaan fotograferen.

“Wat een goed idee om ze in de bomen te laten klimmen” was de reactie van Sandra (moeder van Joep en Nina) toen ze even kwam kijken.

Het mooie was, dat het helemaal niet mijn idee was, maar die van Joep en Nina. Het enige wat ik heb gedaan, is gefotografeerd hoe zij aan het spelen waren. Zij negeerden mij en de rest ging gewoon vanzelf.

Dit is toch genieten?!

Meer weten over familiefotografie?!

Buiten Spelen Buiten Spelen Buiten Spelen Moments in Life Buiten Spelen Buiten Spelen Kunstbloc Buiten Spelen Moments in Life Louise van den Broek Buiten Spelen Moments in Life Buiten Spelen Buiten Spelen Buiten Spelen

Dit keer hadden de foto’s een speciaal doel Een van de foto’s werd gebruikt als basis voor een houtskool tekening gemaakt door Anca Blok en dat eindresultaat wilde ik jullie ook heel graag laten zien, want ik vind het echt super gaaf geworden!

kunstbloc

Online marketing bureau