Dag uit het leven

Dag uit het leven

Gepubliceerd op

Lydia kwam met het idee om een voor ons normale dag door een fotograaf vast te leggen.Waar ik sceptisch tegenover stond, maar stemde in met het voorstel. Ze wilde het zóó graag.

Achteraf zie ik pas hoe mooi en bijzonder een normale dag kan zijn.

Jelte

Zondagochtend

7 uur, het was nog doodstil in huis, maar de achterdeur was open dus ik kon gewoon naar binnen. Beetje gek was het wel om in een vreemd huis binnen te komen, maar toen Lydia net wakker in haar pyjama beneden kwam om koffie te zetten (toen ze mij hoorde), voelde het al snel als vanzelfsprekend dat ik daar was.

Altijd zijn de kinderen rond 6 uur/ half 7 wakker, maar dan zul je net zien dat ze uitgerekend deze ochtend wat langer sliepen als gewoonlijk. Gaf niets, want toen ik boven kwam zag ik heerlijke half slaperige koppies bij hun ouders in bed duiken.

Het was een dag als alle andere

We dronken koffie, er ging drinken over tafel, er werd gespeeld, troep gemaakt, cakejes gebakken en vooral van het deeg gesnoept, gek gedaan, gevallen, gehuild, gelachen en ‘s-avonds aten we heerlijke pannenkoeken.

Juist dat het een hele gewone dag was, maakt deze reportage zo bijzonder.

Liefs Louise

 

Na het overlijden van mijn moeder afgelopen januari koester ik mijn foto’s meer dan ooit. Vooral de foto’s met haar. Hoe vaak hoor je mensen niet zeggen, de tijd gaat snel… geniet van je kinderen nu ze nog klein zijn.

Door de drukte van een jong gezin vergeet je snel van de, voor ons, normale dingen te genieten. Juist de normale dingen vastleggen leek mij erg waardevol. Niet alleen voor ons, maar ook voor onze kinderen.

De keuze voor Louise was snel gemaakt. Haar foto’s op de website spraken mij aan en het eerste contact voelde meteen goed. Ook op de dag zelf voelde het snel alsof ze al jaren bij ons over de vloer kwam, ook voor de kinderen.

Lydia

p.s. Lijkt jou een “dag uit jullie leven” sessie ook zo gaaf?

Meer informatie

 

dag uit het leven dag uit het leven dag uit het leven dag uit je leven dag uit je leven dag uit je leven dag uit het leven dag uit het leven dag uit het leven louise van den broek louise van den broek moments in life dag uit het leven dag uit het leven dag uit het leven moments in life document your days document your life liefde voorlezen

Wist je dat?

Ik ook in de kraamperiode langs kan komen voor een super toffe “dag uit jullie leven” sessie. Ik kom dan een halve dag langs en fotografeer jullie leven. Hiervoor hoef je niet te poseren en niets geks aan de hand te halen, speciale kleding aan of anders dan anders te doen. Jullie leven is mooi zoals het is en dat fotografeer ik met heel veel liefde en plezier!

lees ook

 

Online marketing bureau