Day in your life | Kraamweek

Day in your life | Kraamweek

Gepubliceerd op

Day in your life geboorte

Dit is Jake. Ik ken de opa van Jake nog uit mijn tijd bij de fotoclub van Emmeloord. Hij appte mij dat hij weer opa was geworden en dat hij het leuk zou vinden om een “day in your life” reportage cadeau te geven. Nadat ik zeker wist dat ik de juiste fotograaf voor het gezin van zijn dochter was (ik lever nou eenmaal geen standaard newborn foto’s), heb ik meteen de afspraak ingepland.

Een ding is zeker… Het leven met een peuter is nooit saai…

Jake is het kleine broertje van Marlie. Een enerverende, enthousiaste peuter die weet wat ze wil. Haar sterke karakter zal haar heel veel brengen, al kan ik mij voorstellen dat haar ouders het soms best een uitdaging vinden 😉 . Toen Marlie haar ouders blij waren dat ik ook een driftbui op de foto had gezet “want dat is typisch Marlie” wist ik het zeker dat ik de juiste fotograaf voor ze was.

In ieder geval was de fotoshoot niet saai. Terwijl Jake overal doorheen sliep (letterlijk), heeft Marlie het huis flink over de kop gehaald en vooral haar ouders aan het werk gezet. Zo heeft ze de stop uit het bad getrokken waar haar vader net water in had gedaan om Jake in bad te kunnen doen.

Geen bad voor Jake, wel een enorm water ballet.

Vind ik niet erg natuurlijk… 😉

Zo ondeugend als Marlie is, zo gek is Marlie op haar kleine broertje. Kusjes, knuffelen, troosten… Alles voor haar kleine broertje.

En Jake? (nu nog) de rust zelfve… op een enkele keer wat bedenkelijk kijken heeft hij vooral heerlijk geslapen.

Lieve Dennis & Linda, onwijs bedankt voor het mooie, maar bovenal ontzettend eerlijke kijkje in jullie leven. Jullie laten zien dat het leven zoveel meer is dan “perfect”… Ik hoop dat jullie nog heel lang met een grote (glim)lach naar deze serie kunnen kijken!

Liefs Louise

 

Day in your life geboorte Day in your life geboorte Day in your life geboorte Moments in life Day in your life geboorte Day in your life geboorte Day in your life geboorte Moments in Life Day in your life geboorte Day in your life geboorte Day in your life geboorte Day in your life geboorte Day in your life geboorte Day in your life geboorte Day in your life geboorte Day in your life geboorte Day in your life geboorte Day in your life geboorte Day in your life geboorte Day in your life geboorte Day in your life geboorte moments in life Day in your life geboorte kraamweek broer en zus Moments in life

Geen inspiratie voor een onvergetelijk kraamcadeau?

Bedenk dan dat je ook zo’n toffe kraamreportage cadeau kunt doen.

Een cadeau die de voorbijrazende tijd even stil zet, waar de kleine en daarop volgende generaties ook nog naar kijken, een cadeau die het echte leven vastlegt, Kortom, een onbetaalbare herinnering?

Kijk dan eens op deze pagina om te zien wat de mogelijkheden zijn of neem contact met mij op en dan bespreken we de mogelijkheden.

Online marketing bureau