Tijd voor een #blijfthuis feestje

Tijd voor een #blijfthuis feestje

Gepubliceerd op

Door al het gedoe wat het corona virus met zich mee brengt, ben ik helemaal vergeten dat Moments in Life alweer 8 jaar bestaat sinds gisteren. Dus is het tijd voor een feestje! Een #blijfthuis feestje weliswaar en daarom vandaag een blog met wat foto’s van ons gezin in corona tijd. En natuurlijk ook nog even een terug blik.

Want heb ik wel eens verteld hoe Moments in Life is ontstaan?

1 april 2012

We kwamen net terug van onze wereld reis, Rob (mijn man) en ik. De crisis was volle bak aan de gang en we hadden geen idee hoe snel we een baan zouden vinden. Ik was al wat jaren aan het fotograferen en had hier steeds meer plezier in gekregen. Bij thuiskomst werden mensen enthousiast van mijn werk en van het een kwam het ander. Ik kreeg wat opdrachten en aangezien ik nog geen baan had besloot ik mij in te schrijven bij de KVK.

De vader van mijn broer toenmalige vriendin was accountant/ boekhouder en wilde mij wel op weg helpen onder de voorwaarde dat ik het wel serieus zou aanpakken. Compleet met bedrijfsplan en al. Tot op de dag van vandaag ben ik hem daar dankbaar voor. Door deze goede start kon LM-Fotografie uitgroeien tot Moments in Life.

Meteen leven van de fotografie kon ik natuurlijk nog niet. Boven verwachting snel vond ik nog een baan in het VMBO onderwijs als biologie docent. Eerst ter vervanging, maar totaal onverwachts mocht ik blijven. 5 jaar lang heb ik met heel veel plezier in het onderwijs gewerkt, maar ik zat iedere kerst en grote vakantie tegen het maximale van mijn kunnen aan. Mijn bedrijf groeide nog steeds en aangezien mijn leven door de geboorte van onze oudste zoon om meer flexibiliteit vroeg heb ik in mei 2017 besloten om volledig voor mijzelf te gaan werken.

Documentair levensfotograaf

Van letterlijk alles wat los en vast zat fotograferen, naar alleen bruiloften, naar weer alles zolang het maar documentair is. Vooral dat woordje documentair brengt voor. mij de passie en plezier in mijn werk. Het leven vast leggen zoals het is. Alle grote en kleine momenten die gevierd worden, maar ook de momenten van verdriet.

Hoewel ik veel gedaan heb in mijn leven (Ik heb in de tulpen gewerkt, back-office voor een groot bedrijf binnen de autobranche, bloemist, docent biologie, judo juf (ja ik heb de zwarte band 😉 ), weet ik dat fotografie mijn leven is…

en ik zou niet anders willen…

Ook nu niet.
Ook al is mijn agenda leeg.
Juist nu niet.

Fotografie helpt mij ook nu weer er doorheen omdat het mij helpt de mooie dingen van het leven te zien op de momenten dat ik dat moeilijk vind.

2020

Zou mijn jaar worden. Een rustig jaar, zonder verhuizen, zwanger zijn, kinderen krijgen, enz… Een jaar dat ik mij echt weer kon focussen op mijn bedrijf.

Nu moet ik zeggen, een rustig jaar is het zeker haha. Tot en met juni is mijn agenda leeg.

Hoe de rest van dit jaar gaat lopen weet ik niet, maar dat geeft niet. Een deel van de bruiloften is verzet naar volgend jaar en ook een paar bruiloften naar dit najaar (want ook in de winter trouwen kan heel leuk zijn).

Omdat een deel van de bruiloften verzet word naar volgend jaar, heb ik ook best nog wel wat ruimte. Ooit mag er toch echt weer een feestje gevierd worden 😉 . Dus ben jij nog op zoek naar een fotograaf? Kijk dan eens rustig verder op mijn website. Via Skype kunnen we gewoon heel gezellig kennismaken, dan maken we het zodra het weer mag wel weer goed met een echte borrel 😉 .

Het leuke is, voor iedereen die tijdens de corona maatregelen alvast een reportage bij mij boekt voor later dit jaar, heb ik een hele leuke verrassing.

Voor nu hoop ik dat alles goed met je gaat en wens ik ook jou veel sterkte deze periode.

Liefs Louise

 

 

 

 

Lees meer: trouwen/ geregistreerd partnerschap?

 

Lees meer: geboortefotografie

 

Lees meer: Documentaire gezinsfotografie

 

Lees meer: Afscheidsfotografie
Online marketing bureau