Familiefotografie

Herinneringen in beeld die later het verhaal vertellen hoe het “vroeger” was, maar waar je nu al intens van kunt genieten…

 

Samen ontbijten aan tafel of juist knus voor de tv. Kleuren en knutselen of juist liever in bomen klimmen, alles netjes of juist één grote chaos. Niets moet, alles mag, niets is fout en alles is goed. Het zijn juist jullie gewoontes die jullie gezin zo bijzonder maken!

Het cliché: een keer knipperen en ze zijn groot is niet voor niets een cliché.

Eerlijk is eerlijk. Ook ik probeer regelmatig een geposeerde foto van mijn mannen te maken. Dan vraag ik of ze even in de lens willen kijken en lachen. Wanneer ik dan de foto’s uitzoek, kies ik toch altijd weer de foto’s waarbij ze niet in de camera kijken en gewoon lekker hun ding doen. Dat zijn namelijk de beelden die voor mij echt zijn en waar ik het meest van geniet. Ook in mijn eigen fotoboeken geniet ik het meest van de echte momenten. Zo is een van mijn meest dierbare foto’s een foto dat mijn vader en ik op zoek zijn naar oesters in Frankrijk. Is de foto heel bijzonder wat betreft compositie enz? Nee, maar het is wel een ontzettend waardevolle herinnering aan onze vakanties.

En dat is nu precies wat ik jullie ook wil bieden. Een dagdeel of dag fotografie, waar we met foto’s de tijd even stil zetten. Laten zien wie jullie als gezin zijn en waar jullie kinderen over 20 jaar nog met veel plezier naar kunnen kijken. Hoe gaaf is het om zo’n reportage te hebben wanneer opa en oma oppassen. Nu een geweldig cadeau voor opa en oma, over 20 jaar geweldig voor jullie kinderen.

Investering

Mooie herinneringen

2 uur fotografie
Linnen album 15×15 met 10 foto’s
online (privé) galerij
15 foto’s in hoge resolutie

€247,- Prijs ter indicatie vanaf

Een moment stilstaan in de tijd

dagdeel fotografie
linnen album 15×15 met 20 foto’s
online (privé) galerij
c.a. 40 foto’s in hoge resolutie

 

€447,- Prijs ter indicatie vanaf

Maximaal genieten

Hele dag fotografie van opstaan tot naar bed gaan.
Storyalbum met 120 foto’s
Online (privé) galerij
c.a. 150 foto’s in hoge resolutie

€947,- Prijs ter indicatie vanaf

Tips:

Vraag een donatie voor een day in the life sessie. Jullie krijgen van mij een link met betaal mogelijkheden en zo kunnen jullie een bijdrage vragen voor een cadeau waar je over (…) jaar nog steeds iets aan hebt.

Hoe gaaf is het om een day in the life reportage te hebben wanneer opa en oma oppassen? Nu een geweldig cadeau voor opa en oma, over 20 jaar geweldig voor jullie kinderen.

Direct contact


Met behulp van Jensd.nl

Momentsinlife gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt.