Family

Ik knipperde met mijn ogen en ineens was er weer een jaar voorbij…

Herken je dit?

Volgens mij ben je niet de enige… Het ene moment worden ze geboren, klein en kwetsbaar… Het volgende moment ben je een paar jaar verder, staat hun rugzak klaar en gaan ze voor het eerst naar school.

We roepen allemaal dat het leven snel gaat. Dit maakt het soms moeilijk om bewust te leven en stil te staan bij alle momenten die het leven mooi maken. Er zijn zoveel ballen om in de lucht te houden…

Tuurlijk maak je wel eens een foto met je telefoon, maar komen deze ook daadwerkelijk in een album terecht? En als je voor de eerste een album hebt gemaakt, heb je dit dan ook gedaan voor de tweede en/of de derde?

Herinneringen voor het leven…

Hoe gaaf zou het zijn wanneer jullie een dag uit jullie leven gefotografeerd kunnen worden. We gaan niet poseren, niets speciaal plannen, maar alles alleen vastleggen zoals het is. Vanaf het moment dat jullie opstaan tot het moment dat het bedtijd voor de kinderen is. Al is een halve dag ook zeker mogelijk.

Met onderstaande slideshow geef ik een kijkje in mijn leven. Zou je zelf ook wel zo’n herinnering willen voor jou en je gezin? Of misschien wel voor je (schoon)ouders die iedere week weer voor jullie klaar staan?

Vul dan het contact formulier in en ik stuur jullie een brochure met alle informatie.

Meer informatie 'day in the life' reportage

p.s. Trouwdatum is lastig invullen, maar wel zou ik het prettig vinden wanneer jullie een voorkeurs datum dat ik evt. kom fotograferen invullen.