Geboortefotografie Friesland

Geboortefotografie Friesland

Gepubliceerd op

Wat een mooie foto’s heb je gemaakt! Had tranen in m’n ogen, herbeleefde echt even de bevalling met alle ups en downs. Zo bijzonder!

Renate

Back-up

Soms gebeurd het dat een collega hulp nodig heeft en dan help je. Tenminste, dat is hoe ik het zie. Het woord concurrentie heb ik dan ook niet zoveel mee.

Zo gebeurde het dat ik 5 november de geboorte van Lieke fotografeerde. Collega Suzanne van fotografie Suus had een back-up nodig en ik kon het thuis geregeld krijgen dat ik weg kon. Manlief regelde de ochtend met de kinderen en mijn moeder zou ‘s-middags komen oppassen.

Wat dus achteraf gezien helemaal niet nodig bleek, want tijdens een prachtige thuisbevalling in bad werd binnen een uur na mijn aankomst een prachtig meisje geboren. Helaas wilde de placenta niet geboren worden, dus moest Renate alsnog naar het ziekenhuis. Omdat ik eigenlijk alles al had gefotografeerd, hebben we besloten dat ik niet mee zou gaan naar het ziekenhuis, zodat Suzanne nog een paar foto’s kon maken wanneer ze weer thuis zouden zijn. Gelukkig was er uiteindelijk geen operatie nodig en kon het genieten beginnen.

Nadat Suzanne de foto’s had afgeleverd kreeg ik niet alleen een prachtige reactie. Ik kreeg ook meteen te horen dat ik gerust beelden mocht delen. Iedereen mag namelijk zien hoe mooi en krachtig een bevalling kan zijn. Daar ben ik natuurlijk ontzettend dankbaar voor!

Handen

Tijdens het selecteren van de foto’s, kwam voor mij een thema heel duidelijk naar voren, dat ik via deze blog graag wil laten zien.

Handen:
Handen raken aan, geven vertrouwen, geven kracht. Ondersteunen, beminnen en hebben lief.

En dit alles helpt bij de aanmaak van oxytocine. Ook wel het liefdes hormoon genoemd en onmisbaar voor een vlotte bevalling / het creëren van goede weeën.

Dus ook al lijkt het dat je als partner zijnde weinig kunt doen, het tegendeel is waar ;).

Liefs Louise

 

Meer informatie over geboortefotografie

 

Geboortefotografie Friesland Geboortefotografie Friesland Geboortefotografie Friesland Geboortefotografie Friesland Geboortefotografie Friesland Geboortefotografie Friesland Geboortefotografie Friesland Geboortefotografie Friesland Louise van den Broek Moments in Life Geboortefotografie Friesland Geboortefotografie Friesland

Geboortefotografie

Als geboortefotograaf kun je niet zonder goede back-up. Wanneer je 24 uur per dag / 7 dagen per week stand-by staat gedurende weken, soms maanden achter elkaar, kan het een keer gebeuren dat je een afspraak niet kunt verzetten. Het is zo fijn om dan te kunnen terug vallen op een netwerk van geboortefotografen en ook anderen te kunnen helpen wanneer zij dit nodig hebben.

Lees ook: wil je meer weten over geboortefotografie?

Dupho.Geboorte

Online marketing bureau