Geboortefotografie

Nieuw leven Verhalend | Puur | Echt

Wanneer je trouwt is dit ontzettend bijzonder en een van de mooiste dagen in je leven, maar wanneer er een kleintje geboren wordt is de impact ongeëvenaard. Rondom de bevalling gebeurt er ontzettend veel en komt er een stortvloed aan bijzondere, moeilijke, geweldige, heftige en fantastische momenten en emoties vrij.

Die eerste momenten…

zijn zo hectisch en de tijd gaat zo ontzettend snel, dat veel van die eerste momenten aan je voorbij gaan. Hoe sterk je was gedurende de bevalling (ja, iedere vrouw is onvoorstelbaar sterk tijdens de bevalling), hoe je partner je steunde, hoe je kleintje eruit zag direct naar de geboorte, hoe je zelf reageerde op het moment dat je je baby voor het eerst zag en zo kan ik nog veel meer opnoemen. Allemaal dingen die je vrij snel vergeet.

Jullie verhaal

Dat ik het proces wat jullie ouders maakt mag fotograferen is misschien wel de grootste eer die ik kan krijgen. Iedere geboorte is weer een nieuw wonder en heel bijzonder om mee te mogen maken. Wat ik misschien nog wel het belangrijkste vind is dat je als partner je voor 100% kunt focussen op het steunen van je vrouw, zonder dat je ook nog een poging moet ondernemen om foto’s te maken. Je wordt zelf onderdeel van het verhaal in plaats van dat je de camera hanteert.

Mijn doel..

is om jullie verhaal zo goed en zo mooi mogelijk op beeld vast te leggen. Daarbij probeer ik zoveel mogelijk op de achtergrond te zijn. Natuurlijk maken we echt wel eens een praatje wanneer daar ruimte voor is, maar toch zal het voelen alsof je mij niet hebt opgemerkt. Tenminste, dat is wat ik te horen krijg van mijn klanten.

Wij hebben interesse in jou als fotograaf, en nu?

Geen boeking zonder kennismakingsgesprek. Ik wil gewoon heel graag weten wie ik mag fotograferen omdat wederzijds vertrouwen voor mij onmisbaar is. Hiervoor nodig ik jullie van harte uit bij mij thuis aan de Kadoelerweg 16 in Kraggenburg, al is een gesprek via Skype ook zeker mogelijk!

Lees hier meer over fotografie bij een (geplande) keizersnede.

 

Momenten, hoe klein ook, maken het leven mooi en betekenisvol en zijn het waard om herinnerd te worden.

Laten we kennis maken!

Kennis maken

Op tijd kunnen zijn…

Is ontzettend belangrijk voor geboortefotografen. Daarom heb ik een werkgebied van maximaal 1.15 uur reisafstand. Gelukkig woon ik behoorlijk centraal (in een heel klein dorpje met de naam Kraggenburg) en is mijn werkgebied daardoor behoorlijk groot.Ik ben werkzaam als geboortefotograaf binnen de cirkel:

Hoorn – Leeuwarden – Groningen – Zwolle – Amersfoort – Apeldoorn – Utrecht – Amsterdam – Almere

Investering

Om jullie een idee te geven van de mogelijkheden heb ik 3 basispakketten samengesteld. Echter zijn er nog veel meer mogelijkheden. Ik kom graag in contact met jullie om alle mogelijkheden te bespreken.

Nieuw Leven

Dagdeel fotografie binnen 10 dagen na de geboorte
Linnen 15×15 album met 20 foto’s
Online (privé) galerij
ca. 40 beelden in hoge resolutie

€445,- vanaf Plan onze kennismaking!

Bevalling

Persoonlijk kennismakingsgesprek
24/7 stand-by vanaf week 37
100% back-up garantie
Fotografie vanaf 5-6 cm ontsluiting
Fotografie tot 2 uur na de geboorte
Highlight slideshow
Linnen 20×20 album met ca. 20 foto’s
Online (privé) galerij
ca. 150 beelden in hoge resolutie
Reiskosten

€1295,- vanaf Plan onze kennismaking!

Rondom de geboorte

Persoonlijk kennismakingsgesprek
24/7 stand-by vanaf week 37
100% back-up garantie
Fotografie vanaf 5-6 cm ontsluiting
Fotografie tot 3 uur na de geboorte
Nieuw leven reportage
Highlight slideshow
Linnen 25×25 album met ca. 30 foto’s
Online (privé) galerij
ca. 200 beelden in hoge resolutie
Reiskosten

€1995,- vanaf Plan onze kennismaking!

Wist je dat?

Geboortefotografen.com wil jou als ouder helpen, een keuze te maken bij het zoeken naar een geboortefotograaf. Bij onze vereniging zijn alleen geboortefotografen aangesloten die voldoen aan de hoogste eisen om de mooiste geboortereportages af te leveren en kwaliteit en privacy te waarborgen.

Een keizersnede willen de meeste vrouwen zien te voorkomen, maar soms is er geen andere keuze in het belang van het kindje (en de moeder). Daarom is het goed om te weten dat ik in de volgende ziekenhuizen toestemming heb om mee de ok op te gaan:

  • Isala – Zwolle
  • Anthonius Leidsche Rijn – Utrecht
  • Meander – Amersfoort

Zo kunnen jullie dierbaren bijdragen aan de herinnering van de meest bijzondere momenten uit jullie leven.

Wanneer jullie hier gebruik van willen maken, ontvangen jullie van mij een link naar een persoonlijke pagina met betaalmogelijkheden.

…maar hier achteraf spijt van krijgen?

Bevallen is niet zomaar iets en vooral moeders zullen heel veel elementen van de bevalling vergeten. Hoe je kindje eruit zag direct na de geboorte bijvoorbeeld, de hoeveelheid huidsmeer, enz…

Daarnaast gaat een bevalling niet vanzelf. Het is een enorm heftige gebeurtenis met een enorme impact op je leven. Foto’s helpen bij de verwerking hiervan.

Ook zullen de foto’s de pijn van de bevalling naar de achtergrond doen verdwijnen. De foto’s laten namelijk zien waar het echt om draait. Alle emoties en liefde die voorbij komen.

Jazeker!

In eerste instantie wilde mijn man het niet, maar ik heb toen mijn “veto” uitgesproken. Ik was tenslotte degene die zou gaan bevallen. Achteraf was ik daar heel blij om aangezien de bevalling het tegenovergestelde was van wat ik voor ogen had.

Bij het zien van de foto’s was mijn man de eerste bij wie de tranen over zijn wangen rolden. Toen we zwanger raakten van de tweede was er dan ook geen twijfel over mogelijk… Uiteraard zou er weer een fotograaf bij zijn. Heel fijn! Want deze bevalling was alles waar ik op had gehoopt bij de eerste en ook dat is heel speciaal / bijzonder om terug te zien.

Direct contact


Met behulp van Jensd.nl