Help, ik ben niet fotogeniek!

Help, ik ben niet fotogeniek!

Gepubliceerd op

Ik ben niet fotogeniek!

Of: “Ik trek altijd gekke bekken op een foto”, en wat dacht je van deze: “Ik sta altijd met mijn ogen dicht op de foto”

Slechts een kleine greep uitspraken die ik eigenlijk standaard hoor bij mij aan tafel. Waar de mannen het in zijn algemeenheid maar niets vinden om op de foto te gaan, hebben vrouwen het voornamelijk over waarom ze dan niet goed op de foto staan.

Een ding kan ik jullie met 200% zekerheid vertellen… het is niet waar!

In mijn ogen is iedereen fotogeniek (oef, wat heb ik eigenlijk een hekel aan dat woord 😛 ).

de truc…

In mijn overtuiging zijn we veel te kritisch naar onszelf en kan iedereen goed op de foto staan. De truc is vooral, de manier waarop… Wanneer je je continu bewust bent van de camera, ga je je daarnaar gedragen en dan vooral niet te vergeten die nep-lach die je opzet… of wat dacht je van je ogen dicht… Kortom, je bent niet jezelf en dat zie je terug in de beelden.

Bij mij is altijd een ding verboden en dat is in de camera kijken (tenzij ik daarom vraag natuurlijk 😉 ). Ook tijdens de fotoshoot wil ik dat jullie vooral met elkaar bezig zijn. Door samen te lachen, te kletsen en op de juiste momenten stil te zijn, wil ik een ontspannen sfeer creëren. Zo krijgen jullie beelden waarin jullie jezelf en jullie liefde voor elkaar herkennen.

Is zo’n fotoshoot nou echt nodig?

Heel eerlijk? Ik vind van wel!

Al is het maar voor 10 minuten… (meer dan een uur wil ik trouwens niet, jullie dag is al vol genoeg)

Die fotoshoot is eigenlijk vooral voor jullie zelf. Even samen genieten en tot rust komen binnen alle hectiek die een bruiloft met zich mee brengt.

Wat jullie bruiloft uniek maakt…

Daarnaast probeer ik datgene dat jullie bruiloft uniek maakt of belangrijk is voor jullie in de foto’s te verwerken. Storm en regen of zonneschijn, van theetuin tot schroothoop, café of strand… zelfs in een oude varkensstal hebben we wel eens foto’s gemaakt ( ik kom echt op de meest unieke locaties). Ohh ja, een beetje humor is ook onmisbaar natuurlijk!

Ook leuk: Voor de mooiste foto’s hoeven we echt geen kilometers te rijden. Vaak is in de omgeving van jullie trouwlocatie of op de route ernaartoe meer dan genoeg te vinden.

Geloof je mij niet?

Bekijk dan een kleine greep uit foto’s die ik heb gemaakt in de afgelopen jaren… Al deze koppels vonden foto’s belangrijk, echter vonden ze het ontzettend moeilijk om op de foto te gaan. Achteraf was iedereen ontzettend blij met het eindresultaat en konden ze met alle bijbehorende emoties terug kijken naar hun grote dag, omdat iedereen zichzelf herkent in de beelden.

Ik ben niet fotogeniek Ik ben niet fotogeniek

Ik ben niet fotogeniek Ik ben niet fotogeniek Ik ben niet fotogeniek Ik ben niet fotogeniek Ik ben niet fotogeniek Ik ben niet fotogeniek Ik ben niet fotogeniek Ik ben niet fotogeniek Ik ben niet fotogeniek Ik ben niet fotogeniekMoments in Life Ik ben niet fotogeniek Ik ben niet fotogeniek Trouwen in het bos kinderbos kuinderbos theetuin Monnickendam Kleine intieme bruiloft Trouwen op landgoed den Alderinck ik ben niet fotogeniek Moments in Life Trouwen op Schokland Zomer bruiloft buitenplaats Amerongen Moments in Life Ik ben niet fotogeniek Last minute bruiloft Last minute bruiloft Trouwen in Zwartsluis trouwfotograaf franekerIk ben niet fotogeniek regen op je bruiloft trouwfotograaf franeker trouwfotograaf-zwolle Wij zijn niet fotogeniek trouwfotograaf-zwolle Ik ben niet fotogeniek Ik ben niet fotogeniek Ik ben niet fotogeniek Bruidsfotograaf Macy's Amsterdam Ik ben niet fotogeniek Loveshoot AmsterdamIk ben niet fotogeniek

p.s. Een toffe behind the scenes mag dan ook niet ontbreken toch ;)… Om de meest toffe foto’s te kunnen maken trek ik soms laarzen aan die ik eigenlijk altijd bij mij heb. Hier kun je alles lezen over de bruiloft van Marcel & Jo-Ann.

Fotocredit: Jamy Brunings

 

Online marketing bureau