Intieme bruiloft in coronatijd

Intieme bruiloft in coronatijd

Gepubliceerd op

Louise is heel goed in het vastleggen van de emoties van mensen en is daarnaast heel betrokken met alle mensen. Juist op momenten dat je het zelf totaal niet in de gaten hebt worden de mooiste foto’s gemaakt.

Gidion & Karlijn

Intieme bruiloft

Er waren zoveel plannen voor een fijne intieme bruiloft met aansluitend een groot feest, maar we weten allemaal wat er vervolgens gebeurde.

Vervolgens hoop/ verwacht je dat een half jaar verzetten genoeg is en dat alles weer kan. Niets was minder waar, maar eerlijk gezegd heeft dat helemaal niets afgedaan aan de dag.

De dag van Gidion & Karlijn is een bruiloft geworden die vol verrassingen zat. Familie en vrienden hebben er alles aan gedaan om de dag zo speciaal mogelijk te maken ook al konden veel mensen niet aanwezig zijn.

De ceremonie

in de Schepenzaal Zwolle, was klein en mooi met persoonlijke geloften en aansluitend thuis een heerlijke lunch. Vervolgens was er een super leuke drive-trough georganiseerd zodat iedereen het bruidspaar toch nog kon feliciteren. Om ook nog even samen tijd te hebben, zijn we nog even snel naar een zandverstuiving in de buurt geweest, waar we nog net een laatste beetje zon konden vangen.

En had ik al gezegd dat we met zijn allen op straat hebben gedanst (ja op afstand) op het liedje Rio? Met dank aan Karlijn haar collega’s was dat een mooi straatfeestje 😀

Kortom een prachtige onvergetelijke dag.

Liefs Louise

p.s. De volledige review die Gidion & Karlijn hebben geschreven is helemaal onderaan de blog te vinden.

Meer informatie over fotografie bij jullie bruiloft

 

Moments in Life Moments in Life Intieme bruiloft Stropdas strikken Intieme bruiloft Intieme bruiloft Intieme bruiloft Intieme bruiloft Intieme bruiloft Schepenzaal Zwolle Intieme bruiloft Intieme bruiloft Persoonlijke geloften Intieme bruiloft Intieme bruiloft Intieme bruiloft Intieme bruiloft Intieme bruiloft Schepenzaal Zwolle Schepenzaal Zwolle Intieme bruiloft Intieme bruiloft Intieme bruiloft Intieme bruiloft Intieme bruiloft drive trough wedding Intieme bruiloft Drive trough bruiloft Louise van den Broek Drive trough bruiloft Drive trough bruiloft Drive trough bruiloft Moments in Life Intieme bruiloft

Review

 

Louise heeft tijdens onze trouwdag op 20-11-2020 geweldige foto’s gemaakt van sprankelende momenten✨

Het voelt met haar meteen vertrouwd met haar en je hebt niet in de gaten dat ze er is en dit leidt tot prachtige spontane en pure foto’s. Ze ziet de spontane momenten en regisseert dit niet waardoor je bij het zien van de foto’s de dag weer helemaal herbeleeft.

Ze is heel goed in het vastleggen van de emoties van mensen en is daarnaast heel betrokken met alle mensen. Juist op momenten dat je het zelf totaal niet in de gaten hebt worden de mooiste foto’s gemaakt. Het is heel fijn om te vertrouwen op haar professionaliteit en zelf helemaal te kunnen genieten van de speciale dag!

We hebben bij haar ook ons trouwboek laten maken en zijn onwijs blij met dit kostbare boek! De nabewerking, de opmaak van het boek en de afwisseling tussen kleur en zwart-wit foto’s is gewoon geweldig!

Het is erg fijn om in de online-omgeving waar Louise mee werkt de foto’s rustig te kunnen bekijken en op deze manier ook al snel de foto’s met dierbaren kunt delen.

We zijn echt fan van het vakwerk en de persoonlijkheid van Louise en zijn ontzettend dankbaar dat ze onze dag zó mooi heeft vastgelegd! 💛

Gidion & Karlijn

 

Gaan jullie de liefde vieren?

Dit kan ik voor jullie betekenen:

Meer informatie over fotografie bij jullie bruiloft
Online marketing bureau