Journalistiek trouwfotograaf

Trouwfotografie

Persoonlijke aanpak | Oprecht betrokken | Ongedwongen foto’s

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!

In het huwelijksbootje stappen is hartstikke leuk. Maar ook: heel veel geregel. Kies je voor een prachtig kasteel of gezellig in de achtertuin? Een groots feest, of intiem met je beste vrienden en familie? Driegangenmenu of foodtrucks? 

Ik zorg dat jullie je over één ding geen zorgen hoeven te maken: de trouwfoto’s. 

Prachtige, ongedwongen foto’s waarop jullie stralen. Foto’s waarmee je alle spontane, grappige en romantische momenten opnieuw beleeft. En die de sfeer van het moment perfect vastleggen.

Ik noem het journalistieke trouwfotografie. Ik fotografeer de dag zoals het is. Niemand hoeft te poseren, ik vraag niet of je zogenaamd spontaan in de lucht wil springen. Ik leg de momenten vast terwijl ze gebeuren. Je merkt mij nauwelijks op. Ik meng me tussen de gasten, maak gezellig een praatje zonder storend aanwezig te zijn en kruip helemaal in het moment. Je merkt niet eens dat ik je op de foto zet.

En als ik helemaal niet fotogeniek ben?

Iedereen is fotogeniek. Echt waar. Ook als je niet graag in de spotlight staat en een hekel hebt aan poseren. Als ik jullie fotografeer gaat het heel relaxed. Ik stel je op je gemak, we kletsen gezellig, ondertussen maak ik foto’s. Na een tijdje vergeet je dat ik met een camera sta. 

Voorafgaand aan een trouwreportage plan ik altijd een kennismakingsgesprek. Dan ontmoeten we elkaar. Omdat je mij al kent is er wederzijds vertrouwen en weet ik precies wat jullie (niet) willen op de bruiloft. Dat levert prachtige plaatjes op. Ook als je denkt dat je niet fotogeniek bent.

Ik doe maximaal 15 bruiloften per jaar. Ik wil ‘mijn’ bruidsparen leren kennen, weten wat jullie belangrijk vinden en jullie op de grote dag ook kunnen geruststellen. Alleen dan kan ik de mooiste foto’s maken. 

Wil je mij graag als trouwfotograaf? Boek dan op tijd! Neem contact op, dan check ik meteen of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum.

Mijn werkwijze als journalistiek trouwfotograaf leg ik heel graag uit tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Plan onze kennismaking

Jullie trouwdatum checken?

Binnen één werkdag laat ik weten of ik op jullie dag nog beschikbaar ben.

  Trouwreportages vol bijzondere momenten

  Bij trouwfotografie wil je natuurlijk alle belangrijke momenten vastleggen, zoals de entree van de bruid, het ja-woord en natuurlijk De Kus. Tegelijk wil je spontane foto’s van je schattige neefje in zijn mooie pak, van je moeder die een traantje wegpinkt en van je partner die je een verliefde blik toewerpt. De momenten die je zelf niet eens ziet.

  Ik breng al deze momenten in beeld.

  Dat doe ik in drie verschillende pakketten (met uitbreidingsmogelijkheden). In elk pakket ontvang je prachtige, sfeervolle foto’s waar de liefde vanaf spat. Bij de duurdere pakketten ben ik langer aanwezig en krijg je een handgebonden album met de mooiste foto’s. Want hoe mooi die foto’s ook zijn op je computerscherm, afgedrukt komen ze pas echt tot hun recht. 

  Full lovestory

  • Volledige dag fotografie
   (Aanvang van de dag tot einde feest)
  • Highlight slideshow
   met persoonlijke muziek
  • Online privé galerij
  • Ca. 500 foto’s in hoge resolutie
   zorgvuldig nabewerkt
  • Luxe handgemaakt album
   30x30cm met 50 pagina’s, linnen omslag en bijpassende bewaarbox
  • Reiskosten binnen Nederland
  3250 euro Second shooter 145,- per fotografie uur Vrijblijvend kennismaken?

  Lovestory

  • 8 uur fotografie
  • Highlight slideshow
   met persoonlijke muziek
  • Online privé galerij
  • Ca. 200 foto’s in hoge resolutie
   zorgvuldig nabewerkt
  • Luxe handgemaakt album
   30x30cm met 20 pagina’s en een linnen of velvet omslag
  • Reiskosten binnen Nederland
  1995 euro Extra uur fotografie: 145 euro Vrijblijvend kennismaken?

  Short story

  • 2 uur fotografie
  • Highlight slideshow
  • Online privé galerij
  • Ca. 40 foto’s in hoge resolutie
   zorgvuldig nabewerkt
  • Reiskosten binnen 30km van Kraggenburg

  Zolang de corona maatregelen van kracht zijn is dit pakket op alle weekdagen, inclusief de vrijdag te boeken.

  495 euro Extra uur fotografie: 145 euro Vrijblijvend kennismaken?

  Goede foto’s raken je, nemen je mee naar dat moment en vertellen verhalen die het waard zijn om herinnerd te worden.

  Het verhaal dat veel meer vertelt dan alleen hoe mooi alles was die dag.

  Veel gestelde vragen

  Zeker niet! Kennismaken is altijd vrijblijvend. Het is belangrijk dat we een klik hebben en dat er wederzijds vertrouwen is. Hebben jullie er geen goed gevoel bij, dan zit je nergens aan vast.

  Omdat ik kwaliteit wil leveren. Dat lukt niet als ik achter elkaar door fotografeer. Ik wil jullie leren kennen, vol energie fotograferen en de tijd nemen voor de nabewerking. Dat kan niet als ik onbeperkt bruiloften aanneem.

  De meeste foto’s maak ik gewoon tijdens de ceremonie en feestelijkheden. Maar we plannen ook een moment voor de portretshoot van jullie met z’n tweetjes. De portretsessie doe ik het liefst in de buurt van de trouwlocatie, zodat er geen reistijd verloren gaat. 

  Meestal is een uurtje hiervoor genoeg. Wanneer ik er ‘s avonds nog ben probeer ik jullie nog even 10 minuten te ‘stelen’ van de gasten voor nog een paar foto’s van jullie samen.

  Voor jullie is dat fijn omdat je in alle hectiek even rust hebt, een moment voor jullie samen. Dat ik ondertussen foto’s maak heb je nauwelijks in de gaten.

  Geen zorgen! Ook in de regen maken we er supergave foto’s van. 

  Om te schuilen maken we gebruik van een doorzichtige paraplu, mooie gevel, de lokale kroeg, de varkensstal, er is altijd wel iets te bedenken. En als het donker is vinden we een oplossing met flitsers, extra verlichting of creatieve invalshoeken.

  Ik vraag hiervoor altijd jullie toestemming. 

  In mijn Algemene Voorwaarden staat dat ik het recht heb de foto’s te gebruiken voor eigen promotie. Ik heb beeldmateriaal nodig om aan toekomstige bruidsparen te laten zien, als voorbeeld van mijn werk.

  Maar ik vind wederzijds vertrouwen erg belangrijk. Als jullie echt niet willen dat ik de foto’s gebruik, doe ik dat niet.

  Mag ik jullie trouwfoto’s maken?

  Dat lijkt me leuk! Ik maak graag vrijblijvend kennis met jullie. Bel of mail even, dan check ik meteen of mijn agenda nog vrij is op jullie trouwdatum.

  Neem contact op
  Online marketing bureau