Journalistiek trouwfotograaf

Trouwfotografie

Persoonlijke aanpak | Oprecht betrokken | Ongedwongen foto’s

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!

In het huwelijksbootje stappen is hartstikke leuk. Maar ook: heel veel geregel. Kies je voor een prachtig kasteel of gezellig in de achtertuin? Een groots feest, of intiem met je beste vrienden en familie? Driegangenmenu of foodtrucks?

Ik zorg dat jullie je over één ding geen zorgen hoeven te maken: de trouwfoto’s.

Prachtige, ongedwongen foto’s waarop jullie stralen. Foto’s waarmee je alle spontane, grappige en romantische momenten opnieuw beleeft. En die de sfeer van het moment perfect vastleggen.

Ik noem het journalistieke trouwfotografie. Ik fotografeer de dag zoals het is en ik leg de momenten vast terwijl ze gebeuren. Je merkt mij nauwelijks op. Ik meng me tussen de gasten, maak gezellig een praatje zonder storend aanwezig te zijn en kruip helemaal in het moment. Je merkt niet eens dat ik je op de foto zet.

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

Voorafgaand aan een trouwreportage plan ik altijd een kennismakingsgesprek. Dan ontmoeten we elkaar. Omdat je mij al kent is er wederzijds vertrouwen en weet ik precies wat jullie (niet) willen op de bruiloft. Dat levert prachtige plaatjes op.

Iedereen is fotogeniek. Echt waar. Ook als je niet graag in de spotlight staat en een hekel hebt aan poseren. Als ik jullie fotografeer gaat het heel relaxed. Ik stel je op je gemak, we kletsen gezellig, ondertussen maak ik foto’s. Na een tijdje vergeet je dat ik met een camera sta.

Na jullie grote dag lever ik altijd binnen 48 uur een preview. Vervolgens ga ik aan de slag om een prachtige reportage voor jullie samen te stellen en als het even lukt kom ik de foto’s persoonlijk afleveren.

Ik doe maximaal 15 bruiloften per jaar. Ik wil ‘mijn’ bruidsparen leren kennen, weten wat jullie belangrijk vinden en jullie op de grote dag 100% vertrouwen geven dat ik jullie verhaal op een prachtige manier vastleg. Alleen dan kan ik de mooiste foto’s maken.

Wil je mij graag als trouwfotograaf? Boek dan op tijd! Neem contact op, dan check ik meteen of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum.

Mijn werkwijze als journalistiek trouwfotograaf leg ik heel graag uit tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Plan onze kennismaking

Jullie trouwdatum checken, meer informatie of boeken?

Persoonlijke aanpak | Oprecht betrokken | Ongedwongen foto’s

  Trouwreportages vol bijzondere momenten

  Bij trouwfotografie wil je natuurlijk alle belangrijke momenten vastleggen, zoals de entree van de bruid, het ja-woord en natuurlijk De Kus. Tegelijk wil je spontane foto’s van je schattige neefje in zijn mooie pak, van je moeder die een traantje wegpinkt en van je partner die je een verliefde blik toewerpt. De momenten die je zelf niet eens ziet.

  Ik breng al deze momenten in beeld.

  Dat doe ik in drie verschillende pakketten (met uitbreidingsmogelijkheden). In elk pakket ontvang je prachtige, sfeervolle foto’s waar de liefde vanaf spat. Bij de duurdere pakketten ben ik langer aanwezig en krijg je een handgebonden album met de mooiste foto’s. Want hoe mooi die foto’s ook zijn op je computerscherm, afgedrukt komen ze pas echt tot hun recht.

  Louise van den Broek Fearless

   

   

  Full lovestory

  • 14+ uur fotografie
  • Persoonlijk kennismakingsgesprek bij mij thuis of via Skype/zoom
  • Highlight slideshow
   met persoonlijke muziek
  • Online privé galerij
  • Ca. 500 foto’s in hoge resolutie
   zorgvuldig nabewerkt (zonder logo).
  • Luxe handgemaakt album
   30x30cm met 50 pagina’s, linnen omslag en bijpassende bewaarbox
  • Reiskosten binnen Nederland

  3595,-

  3295 euro Vrijblijvend kennismaken?

  Lovestory

  • 10 uur fotografie
  • Persoonlijk kennismakingsgesprek bij mij thuis of via Skype/zoom
  • Highlight slideshow
   met persoonlijke muziek
  • Online privé galerij
  • Ca. 400 foto’s in hoge resolutie
   zorgvuldig nabewerkt (zonder logo).
  • Luxe handgemaakt album
   30x30cm met 30 pagina’s met een linnen of velvet omslag en bijpassende bewaarbox
  • Reiskosten binnen Nederland

  2895,-

  2795 euro Vrijblijvend kennismaken?

  Short lovestory

  • 6 uur fotografie
  • Persoonlijk kennismakingsgesprek bij mij thuis of via Skype/zoom
  • Highlight slideshow
  • Online privé galerij
  • Ca. 200 foto’s in hoge resolutie
   zorgvuldig nabewerkt (zonder logo)
  • handgemaakt basisalbum
   20x20cm met 20 pagina’s en een linnen of velvet omslag
  • Reiskosten binnen Nederland
  1695 euro Vrijblijvend kennismaken?

  Extra mogelijkheden:

  • Extra uren fotografie: 150,- per uur
  • Tweede fotograaf: 100,- per uur
  • Diverse album upgrades zoals jullie logo op de cover, echt lederen omslag, meer foto’s/ pagina’s en ander formaat album.

  Trouwen jullie in het buitenland?

  Ik ga graag met jullie mee. Neem contact op voor de mogelijkheden.

  Goede foto’s raken je, nemen je mee naar dat moment en vertellen verhalen die het waard zijn om herinnerd te worden.

  Het verhaal dat veel meer vertelt dan alleen hoe mooi alles was die dag.

  Veel gestelde vragen

  Zeker niet! Kennismaken is altijd vrijblijvend. Het is belangrijk dat we een klik hebben en dat er wederzijds vertrouwen is. Hebben jullie er geen goed gevoel bij, dan zit je nergens aan vast.

  Omdat ik kwaliteit wil leveren. Dat lukt niet als ik achter elkaar door fotografeer. Ik wil jullie leren kennen, vol energie fotograferen en de tijd nemen voor de nabewerking. Dat kan niet als ik onbeperkt bruiloften aanneem.

  De meeste foto’s maak ik gewoon tijdens de ceremonie en feestelijkheden. Maar we plannen ook een moment voor de portretshoot van jullie met z’n tweetjes. De portretsessie doe ik het liefst in de buurt van de trouwlocatie, zodat er geen reistijd verloren gaat. 

  Meestal is een uurtje hiervoor genoeg. Wanneer ik er ‘s avonds nog ben probeer ik jullie nog even 10 minuten te ‘stelen’ van de gasten voor nog een paar foto’s van jullie samen.

  Voor jullie is dat fijn omdat je in alle hectiek even rust hebt, een moment voor jullie samen. Dat ik ondertussen foto’s maak heb je nauwelijks in de gaten.

  Geen zorgen! Ook in de regen maken we er supergave foto’s van. 

  Om te schuilen maken we gebruik van een doorzichtige paraplu, mooie gevel, de lokale kroeg, de varkensstal, er is altijd wel iets te bedenken. En als het donker is vinden we een oplossing met flitsers, extra verlichting of creatieve invalshoeken.

  Ik vraag hiervoor altijd jullie toestemming. 

  In mijn Algemene Voorwaarden staat dat ik het recht heb de foto’s te gebruiken voor eigen promotie. Ik heb beeldmateriaal nodig om aan toekomstige bruidsparen te laten zien, als voorbeeld van mijn werk.

  Maar ik vind wederzijds vertrouwen erg belangrijk. Als jullie echt niet willen dat ik de foto’s gebruik, doe ik dat niet.

  Mag ik jullie trouwfoto’s maken?

  Dat lijkt me leuk! Ik maak graag vrijblijvend kennis met jullie. Bel of mail even, dan check ik meteen of mijn agenda nog vrij is op jullie trouwdatum.

  Neem contact op

  Online marketing bureau