Kleine intieme bruiloft in Zwolle

Kleine intieme bruiloft in Zwolle

Gepubliceerd op

Louise wist met spontane foto’s de intieme sfeer vast te leggen. Daarbij waren ook veel momenten die wij zelf niet hadden gezien. Dit deed ze uiterst subtiel: we hebben tijdens de ceremonie nauwelijks in de gaten gehad dat ze erbij was.

Ruben & Lauri

Kleine intieme bruiloft in Zwolle

Begin februari ontving ik een super leuke aanvraag voor een kleine intieme bruiloft in Zwolle. De mogelijkheden waren beperkt en de maatregelen zouden eerder verscherpt worden dan versoepeld, maar dat mocht de pret niet drukken. Na een super gezellig kennismakingsgesprek, had ik er onwijs veel zin in.

Om de gasten toch nog een klein beetje te verwennen, stonden er bij aankomst kleurrijke tassen klaar, gevuld met allemaal lekkere dingen. Kleurrijk en liefdevol is ook precies hoe je de ceremonie en de rest van de dag kon omschrijven. Van de zelfgemaakte jurk die Lauri droeg (gemaakt door haar schoonmoeder), tot aan de knalrode hartvormige ballon die uit de auto wapperde.

Hoewel er ook zeker zenuwen waren 😉 werd er vooral heel veel gelachen en was er hier en daar een traan. Niet zo gek wanneer je bedenkt dat Lauri zelf een nummer had geschreven en gezongen voor Ruben, hoe bijzonder is dat! Ook Ruben had prachtige woorden voor Lauri.

Na de ceremonie trok de kleine Renault van Ruben & Lauri veel bekijks gedurende de route door de stad dankzij een prachtig rode reuzenballon die uit de auto hing. Je moet wat wanneer het niet in de auto past ;).

We sloten af met een kleine loveshoot. Samen relaxed een rondje wandelen en af en toe wat foto’s maken. Geen druk, niets moeten, gewoon genieten. Een fijne afsluiting om het leven en de liefde te vieren.

Liefs Louise

Ongeacht hoe jullie de liefde vieren, het zijn juist de kleine dingen die jullie verhaal uniek maken en het is mijn passie om de herinnering onvergetelijk te maken.

Naar wat voor fotograaf zijn jullie op zoek?

Meer informatie over fotografie bij jullie bruiloft

 

Kleine intieme bruiloft in Zwolle Louise van den Broek Kleine intieme bruiloft in Zwolle Tiny wedding Persoonlijke geloften Kleine intieme bruiloft in Zwolle kleine bruiloft Kleine intieme bruiloft in Zwolle trouwen in zwolle trouwen de kus trouwen de ringen Kleine intieme bruiloft in Zwolle Kleine intieme bruiloft in Zwolle Trouwen in coronatijd Vier de liefde vier de liefde

 

Review:

“Wat een geweldige sfeervolle foto’s die ons huwelijk in deze bijzondere tijd vereeuwigen! We zijn ontzettend blij dat we Louise hiervoor gevonden hebben: ze heeft onze verwachtingen overtroffen!

Onze bruiloft tijdens Covid-19 konden we alleen vieren met een kleine plechtigheid op het stadhuis. We zochten een professional die dit intieme moment vast kon leggen. Door een aantal websites te bekijken, vielen we voor de spontaniteit in de foto’s van Louise. Maar: hoe verwoord je je eigen wensen en vertel je wat je wil? En misschien nog belangrijker: weet je wel wat je wil?

Na onze aanvraag kregen wij een vragenlijst opgestuurd die veel gelijkenissen vertoonde met die van de trouwambtenaar. Hierna wist zij onze wensen wat betreft foto’s helder te krijgen in een gezellig en zeer doeltreffend (online) interview. Louise denkt met je mee en heeft goede ideeën te over.

Louise wist met spontane foto’s de intieme sfeer vast te leggen. Daarbij waren ook veel momenten die wij zelf niet hadden gezien. Dit deed ze uiterst subtiel: we hebben tijdens de ceremonie nauwelijks in de gaten gehad dat ze erbij was.

In een online omgeving die Louise gebruikt gaf een geweldige mogelijkheid om de foto’s te delen. Hier konden onze gasten (en anderen die niet aanwezig konden zijn) de foto’s bekijken en ook zelf bestellen! Voor ons gaf de online omgeving de mogelijkheid om foto’s zelf te downloaden en te selecteren voor een fotoalbum.

Het fotoalbum wachten wij nog af; zo mooi als de foto’s zijn op een groot scherm hebben wij daar alle vertrouwen in!”

Ruben &  Lauri

 

Naar wat voor fotograaf zijn jullie op zoek?

Meer informatie over fotografie bij jullie bruiloft
Online marketing bureau