Kraamreportage Haarlem

Kraamreportage Haarlem

Gepubliceerd op

Van een bruiloft, naar een kraamreportage…

Dennis was ceremoniemeester op de bruiloft van Ferry & Bouke en toen ik tijdens het feest even buiten wilde afkoelen omdat het echt te warm werd binnen, raakte ik aan de praat met zijn vriendin Joriet. Een fijn en goed gesprek over zwangerschap, moeder zijn en hun stilgeboren zoon Maes. Sommige ontmoetingen vergeet je niet zomaar, evenals sommige gesprekken.

Ik was dan ook blij verrast dat ik eind september een telefoontje van Dennis kreeg. Hij wilde Joriet graag een kraamreportage cadeau doen voor haar verjaardag. Zo gezegd zo gedaan en om echt een cadeau te kunnen geven had ik mijn USB + box alvast opgestuurd, gevuld met wat lekkers en de mededeling dat daar foto’s in zouden komen. Het zal je dan ook niet verbazen dat Joriet super blij was met het cadeau 😉 .

Vlak na de geboorte van Bent kreeg ik een berichtje dat alles goed was gegaan, maar dat de bevalling iets zwaarder was dan gehoopt/ verwacht en of de shoot iets later kon plaatsvinden. Wat mij betreft geen probleem en zo reed ik vlak voor de kerstdagen richting Haarlem.

Aangezien baby’s onvoorspelbaar kunnen zijn, plan ik graag veel tijd in voor zo’n reportage. Zo gebeurde het dat Bent nog heerlijk sliep toen ik aankwam. Helemaal niet erg, want zo kon ik lekker beginnen met een kop koffie na een lange rit. Verder heb ik de (nieuwe) dagelijkse routine gevolgd en alles vastgelegd zoals het was. op het ritme van Bent die in heerlijk goede doen was.

Wat was het genieten en ontzettend gezellig. Ondertussen nog even een selfie naar Ferry & Bouke gestuurd die op dat moment op vakantie waren (en toevallig net Dennis een berichtje stuurden). De ochtend vloog voorbij en tijdens dit soort ochtenden kan ik mijn werk echt geen werk noemen.

Liefs Louise

Kraamreportage Haarlem Kraamreportage Haarlem Kraamreportage Haarlem Kraamreportage Haarlem Kraamreportage Haarlem Kraamreportage Haarlem Kraamreportage Haarlem Moments in Life Moments in Life Moments in Life Kraamreportage Haarlem Kraamreportage Haarlem Louise van den Broek Kraamreportage Haarlem Kraamreportage Haarlem Louise van den Broek Moments in Life Moments in Life Louise van den Broek Kraamreportage Haarlem

Online marketing bureau