Kraamreportage Purmerend

Kraamreportage Purmerend

Gepubliceerd op

De dag dat Louise bij ons thuis kwam was Hidde 10 dagen oud. De kraamweek was omgevlogen, er gebeurt zoveel in die eerste weken. Zo leuk om hier mooie herinneringen aan te hebben in de vorm van foto’s.

Louise had ons al geadviseerd dat als we echt newbornfoto’s wilden, het verstandig is om in de eerste tien dagen na de geboorte langs te komen aangezien die kleintjes erg snel veranderen.

Nou en dat is echt zo! We zien hem met de dag veranderen. Daarom vinden we de bewegende beelden van ons mannetje in de slideshow ook erg speciaal.

Het was vooral een gezellige ochtend waarin wij als kersverse papa en mama lekker op ons gemak genoten van de momenten met Hidde.

Louise, heel erg bedankt! Wij zijn ontzettend blij met de foto’s.

Toen Carolien mij belde of ik een kraamreportage wilde maken van Hidde (mijn kleine achterneefje), hoefde ik hier niet lang over na te denken. Zodoende reed ik begin juli richting de Zuidoost Beemster, waar ik een heel lief klein jongetje aantrof met super trotse ouders.

De bevalling was behoorlijk pittig te noemen, maar gelukkig is Hidde in volle gezondheid geboren. Na een paar dagen (mama had iets langer hersteltijd nodig) mochten ze lekker naar huis en genieten van elkaar en het mooie weer.

Het is nogal een verandering, zo’n kleintje erbij. Je complete dagelijkse routine veranderd en staat volledig in het teken van de kleine…

Zucht… en wat veranderen ze snel…

Daarom is het zo fijn om foto’s te hebben van jullie dagelijkse routine. Een fijne herinnering aan de mooie momenten in een van de mooiste, heftigste en overweldigendste periodes uit jullie leven.

Newborn Purmerend Newborn Purmerend Newborn Purmerend Newborn Purmerend Newborn Purmerend Newborn Purmerend Newborn Purmerend Newborn Purmerend Newborn Purmerend Newborn Purmerend

Online marketing bureau