Louise van den Broek

De foto’s uit de slideshow geven een kijkje in mijn heerlijk chaotische leven. Wanneer jullie bij mij langs komen voor een kennismakingsgesprek lopen jullie het risico om hier een klein beetje in betrokken te worden, want met twee bedrijven en een jong gezin onder een dak is dat onvermijdelijk. Wat ik eigenlijk juist super leuk vind!

Wanneer ik jullie mag fotograferen geven jullie mij tenslotte hetzelfde kijkje in jullie leven.

Ik vind het heerlijk om af te spreken met vrienden (avonden waarin we lekker samen wijn drinken en vooral heel veel lachen zijn topfavoriet). Ook mijn familie is voor mij onbetaalbaar en onmisbaar. In 2016 is onze oudste zoon Dennis (de bengel 😉 ) geboren. Een heerlijk energiek jongetje dat voor niemand bang is en je de oren van je hoofd kletst. Wanneer jullie langs komen loop je dan ook het risico dat hij je meeneemt en al zijn speelgoed laat zien.

In februari 2019 is onze jongste zoon Kevin geboren, een ondeugend blij ei. De rustige baby is veranderd in een energieke dreumes die graag op ontdekkingstocht gaat en vooral datgene doet, wat wij eigenlijk niet willen.

Hoewel ik veel heb gereisd en nog steeds veel van reizen hou, ben ik eigenlijk best wel een huismus. Wij hebben de luxe dat we heerlijk buitenaf wonen op een boerderij (mijn man heeft een akkerbouwbedrijf) op een van de mooiste plekjes in de Noordoostpolder. Ik ben dan ook veel in en rond huis te vinden. Onze Finse lappenhond Floora is net zo enthousiast als ik ben en het is mijn grote droom om haar een keer mee te nemen naar Finland/ lapland om te kijken of ze aanleg heeft voor rendier hoeden (waar ze oorspronkelijk voor is gefokt), schapen drijven is ze namelijk ontzettend goed in.

Ik fotografeer het leven

Niets meer en niets minder dan dat. Authentiek en puur zoals het is. Imperfectie is wat het juist zo mooi maakt. Om in een hokje gestopt te worden vind ik moeilijk, maar als je mijn werk dan toch een naam wil geven, noem het dan documentaire levensfotografie.

Liefs Louise

 

 

De vrouw op de foto hierboven ben ik. Ik houd van het leven en probeer het maximale eruit te halen. Daarom volg ik mijn dromen en die hebben mij al op vele mooie plekken gebracht. Wat karakter betreft ben ik (soms iets te) enthousiast, spontaan en niets is mij te gek.

Het in beeld brengen van waardevolle momenten/ herinneringen voor onszelf en anderen is wat mij echt gelukkig maakt!

Kennis maken!

Wist je dat: ik trouw en geboortekaartjes spaar van klanten? Een muur in mijn kantoor hangt er vol mee. Dus nee, dit is geen subtiele hint 😉

Online marketing bureau