Louise van den Broek

De foto’s uit de slideshow geven een kijkje in mijn leven. Ik houd van het leven en probeer het maximale eruit te halen. Daarom volg ik mijn dromen en die hebben mij al op vele mooie plekken gebracht. Wat karakter betreft ben ik (soms iets te) enthousiast, spontaan en niets is mij te gek. Direct en eerlijk ben ik ook. Ik mag graag “de koe bij de horens vatten” en dingen aanpakken om verder te kunnen groeien in het leven.

Waar ik van houd?

Ik vind het heerlijk om af te spreken met vrienden (avonden waarin we lekker samen wijn drinken en vooral heel veel lachen zijn topfavoriet). En ook mijn familie is voor mij onbetaalbaar en onmisbaar. In 2016 is onze oudste zoon Dennis (de bengel 😉 ) geboren. Een heerlijk energiek jongetje dat voor niemand bang is en je de oren van je hoofd kletst. Hij is gek op dieren en doet niets liever dan meegaan met zijn vader het land op. In februari 2019 is onze jongste zoon Kevin geboren. Hij is het tegenovergestelde van Dennis en is zo’n rustige baby (tot nog toe), dat wij niet zo goed weten wat ons overkomt.

Stiekem ben ik best wel een huismus. Wij hebben de luxe dat we heerlijk buitenaf wonen op een boerderij, mijn man runt een akkerbouwbedrijf, op een van de mooiste plekjes in de Noordoostpolder. Ik ben dan ook veel in en rond huis te vinden. Onze hond Floora is een echte werkhond en een keer per week ga ik met haar schapen drijven. Dat is echt mijn manier om te ontladen en nieuwe energie en inspiratie te krijgen.

Waarom wij zijn getrouwd?

Zelf zijn wij getrouwd omdat we een dag stil wilden staan bij onze liefde en dit wilden delen met onze familie en vrienden. Echt bewust ja zeggen tegen het feit dat wij samen verder willen. Niet onbelangrijk, op de manier die wij wilden! Dit deden wij op de boerderij waar de opa van Rob 70 jaar geleden is begonnen en welke hij nu heeft overgenomen. Hoe bijzonder is dat?! Heerlijk relaxed met een knallend feest ter afsluiting. Ik kan er nog bij wegdromen.

Kiezen is moeilijk…

Ooit dacht ik dat ik een keuze moest maken in wat ik wilde fotograferen. Daarom maakte ik de keuze om alleen voor bruiloften te gaan. Nu besef ik dat ik vooral mijn hart moet volgen en dat documentair werken ook met geboorte- en familiefotografie kan.

Het in beeld brengen van waardevolle momenten/ herinneringen voor onszelf en anderen is wat mij echt gelukkig maakt!

 

De vrouw op de foto hierboven ben ik. Ik houd van het leven en probeer het maximale eruit te halen. Daarom volg ik mijn dromen en die hebben mij al op vele mooie plekken gebracht. Wat karakter betreft ben ik (soms iets te) enthousiast, spontaan en niets is mij te gek.

Het in beeld brengen van waardevolle momenten/ herinneringen voor onszelf en anderen is wat mij echt gelukkig maakt!

Kennis maken!
Met behulp van Jensd.nl