Louise van den Broek

 

Momenten, hoe klein ook maken het leven mooi, betekenisvol en zijn het waard om herinnert te worden.

 

De vrouw op de foto hierboven ben ik. Ik hou van het leven en probeer het maximale eruit te halen. Daarom volg ik mijn dromen die mij al op vele mooie plekken hebben gebracht. Wat karakter betreft ben ik (soms iets te) enthousiast, spontaan en niets is mij te gek. Direct en eerlijk ben ik ook. Ik mag graag “de koe bij de horens vatten” en dingen aanpakken om verder te kunnen groeien in het leven.

Ik vind het heerlijk om af te spreken met vrienden (avonden waarin we lekker samen wijn drinken en vooral heel veel lachen zijn topfavoriet). Ook mijn familie is voor mij onbetaalbaar en onmisbaar. In 2016 is onze grootste rijkdom (Dennis) geboren. Het is geweldig om hem te zien opgroeien en het mooiste geluid is zijn schaterlach! Ja, letterlijk alle clichés zijn waar (eerlijk is eerlijk, ook de minder leuke)! Sinds wij onze hond Floora hebben lijkt Dennis nog meer op te bloeien en het is echt prachtig om die twee samen te zien. In februari 2019 verwachten wij onze tweede en nee, we weten nog niet wat het wordt 😉 .

Stiekem ben ik best wel een huismus. Wij hebben de luxe dat we heerlijk buitenaf wonen op een boerderij (akkerbouw) en ik ben dan ook veel in en rond huis te vinden. Floora is een echte werkhond en een keer per week ga ik dan ook met haar schapen drijven. Dat is echt mijn manier om te ontladen en nieuwe energie en inspiratie te krijgen.

Zelf zijn wij getrouwd omdat we een dag stil wilden staan bij onze liefde en dit wilden delen met onze familie en vrienden. Echt bewust ja zeggen tegen het feit dat wij samen verder willen. Niet onbelangrijk, op de manier die wij wilden! Bij mijn schoonouders op de boerderij (waar wij inmiddels wonen) van begin tot eind. Heerlijk relaxed met een knallend feest ter afsluiting. Ik kan er nog bij wegdromen.

Dit maakt het ook zo mooi om bruiloften te fotograferen. De emoties van die dag ontroeren mij keer op keer (en daarbij maakt het echt niet uit hoe groot of klein een bruiloft is). Het vertrouwen dat ik krijg van de bruidsparen ervaar ik dan ook iedere keer weer als een enorme eer en grote verantwoordelijkheid. Ik ben er van overtuigd dat vertrouwen de basis is om beelden te maken die je voelt en die je altijd bij blijven.

Jullie datum vastleggen voordat ik jullie gezien heb? Dat doe ik dan ook niet. Ik vind het veel te leuk om jullie te ontmoeten en leer jullie heel graag kennen onder het genot van een hapje en een drankje en bij een grotere afstand is een Skype afspraak ook altijd goed!

Gaan jullie trouwen en zijn jullie ervan overtuigd dat wij een goede match zijn? Dan zou ik het ontzettend tof vinden om jullie te leren kennen.

Nog op zoek naar een bruidsfotograaf?

Louise

p.s. Dit zijn een paar beelden uit mijn leven.

Facebook
Instagram
LinkedIn