trouwfotograaf franeker

Enthousiast, spontaan en niets is mij te gek. Direct en eerlijk ben ik ook. Ik mag graag “de koe bij de horens vatten” en dingen aanpakken om verder te kunnen groeien in het leven.

Ik vind het heerlijk om af te spreken met vrienden (avonden waarin we lekker samen wijn drinken en vooral heel veel lachen zijn topfavoriet). Ook mijn familie is voor mij onbetaalbaar en onmisbaar. in 2016 is onze grootste rijkdom (Dennis) geboren. Het is geweldig om hem te zien opgroeien en het mooiste geluid is zijn schaterlach! Ja, letterlijk alle clichés zijn waar (eerlijk is eerlijk, ook de minder leuke)! Sinds wij onze Finse lappenpup Floora hebben lijkt Dennis nog meer op te bloeien en het is echt prachtig om die twee samen te zien.

Stiekem ben ik dan ook best wel een huismus. Mijn man en ik houden van klussen en zo hebben wij ons complete huis verbouwd. Van een volledige aanbouw tot een kantoor in de garage. Bijna alles doen wij samen en na een dag hard klussen vinden wij niets fijner dan op de bank ploffen met een lekker wijntje, een zak chips en Netflix aan.

Zelf ben ik getrouwd omdat we een dag stil wilden staan bij onze liefde en dit wilden delen met onze familie en vrienden. Echt bewust ja zeggen tegen het feit dat wij samen verder willen. Niet onbelangrijk, op de manier die wij wilden! Bij mijn schoonouders op de boerderij van begin tot eind. Heerlijk relaxed met een knallend feest ter afsluiting. Ik kan er nog bij wegdromen ;).

Voor mij betekend het huwelijk dan ook: “bijna alles met elkaar delen, maar elkaar ook vrij laten om onze dromen na te jagen (zoals mijn ooit zo spontane idee om als fotograaf verder te gaan)”.

Dit maakt het ook zo mooi om bruiloften te fotograferen. De emoties van die dag ontroeren mij keer op keer. Wat is er mooier om te zien dan wat er ook gebeurd, een huwelijk altijd een geweldige dag is waarin de liefde wordt gevierd?

Misschien na …. jaar de beelden terug kijken en opnieuw alle emoties voelen / ervaren van die dag?

Dat is mijn doel, onvergetelijke herinneringen vastleggen en ik zou het super tof vinden als je mij volgt zodat je de beelden kunt zien!

Facebook
Instagram
LinkedIn

Louise

p.s. Dit zijn een paar beelden uit mijn leven. De foto dat Rob en ik dansen op onze bruiloft is een van mijn favorieten. Dit beeld laat namelijk precies zien wie wij zijn.