Loveshoot Amsterdam | Rein & Mirte

Geplaatst door op 6 juli 2015 in Loveshoot, Portfolio | Geen Reacties

Loveshoot Amsterdam   Loveshoot Amsterdam

Loveshoot Amsterdam

Loveshoot Amsterdam

Loveshoot Amsterdam  Loveshoot Amsterdam Loveshoot Amsterdam Loveshoot Amsterdam Loveshoot Amsterdam Loveshoot Amsterdam Loveshoot Amsterdam Loveshoot Amsterdam Loveshoot Amsterdam Loveshoot Amsterdam Loveshoot Amsterdam Loveshoot Amsterdam Loveshoot AmsterdamLoveshoot Amsterdam

Loveshoot Amsterdam

Rein & Mirte

Uitgerekend de eerste echt warme dag van dit jaar had ik gepland voor een loveshoot met Rein & Mirte. Met een weersvoorspelling van minimaal 30 graden ging ik op pad richting Amsterdam. Gelukkig hadden we aan het einde van de middag afgesproken zodat de ergste warmte voorbij was. Tenminste, dat was de gedachte… Ondanks de warmte hadden we alle drie heel veel zin in de loveshoot en was het tijd om de fietstassen in te pakken. Ja je leest het goed, fietstassen. Amsterdam is nou niet bepaald de meest ideale stad om door heen te rijden en overal maar pakeerplek te vinden en zeg nou zelf, fietsen heeft dan ook zo zijn charmes!

Door de drukte en voor het eerst op een dameszadel was het weer even wennen om door de stad te fietsen (tja, dat heb je als je in een heel klein dorp woont), maar met alle spullen nog heel arriveerden we in het Vondelpark. Eerst maar even wat gedronken om te voorkomen dat we zouden uitdrogen en vervolgens werd het toch wel tijd om een keer te beginnen. Gelukkig konden we lekker in de schaduw van het Amsterdams Prieel lekker opstarten. Een oase van rust midden in de drukte van het Vondelpark. Omdat Rein & Mirte gaan trouwen in Amsterdam Zuid, mochten ze van de gemeente gebruik maken van dit prieel. Een bijzonder en uniek plekje dus.

Ik denk dat dit een van mijn makkelijkste loveshoots tot nu toe is geweest. Zelden heb ik een stel voor de lens gehad die ogenschijnlijk (want zenuwachtig en onwennig waren ze best wel een beetje) zo natuurlijk “poseerden”. Zo stapel gek als die twee op elkaar zijn, maakte mijn werk toch wel heel erg makkelijk. Het enige waar ik voor hoefde te zorgen was dat mijn camera instellingen juist waren en ik de goede compositie kon maken.

Ook waren ze zo gek om samen met mij in het kinderzwembad van het Vondelpark te gaan staan. Het mooie is dat de kids zich echt niets aantrekken van volwassenen in het bad en dit heeft tot super leuke en spontane beelden geleid. Alles was nat, maar gelukkig was mijn camera spatwater dicht wat voldoende bleek te zijn. De shoot hebben we afgesloten met de Westertoren op de achtergrond. Ontzettend leuk om te ervaren welke spontane beelden er ontstaan als je gewoon maar mensen door je beeld laat lopen/ fietsen en rijden.

Na even lekker te hebben gegeten in de Jordaan werd het tijd om door de regen richting het huis van Rein & Mirte te fietsen en daar weer in de auto te stappen. De regen vormde een welkome verkoeling moet ik zeggen!

Rein & Mirte, ontzettend bedankt voor deze geweldige middag! Ik kijk echt ontzettend uit naar jullie bruiloft in september. En voor nu zou ik zeggen, ga er even lekker voor zitten en geniet van de beelden!

Groetjes Louise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *