Lekker ongedwongen genieten van elkaar op een mooie locatie die helemaal bij jullie past. We nemen de tijd zodat jullie kunnen wennen aan de camera en er heerlijk ontspannen beelden ontstaan. Natuurlijk help ik jullie met tips hoe jullie mooi op de foto staan, maar echt poseren is er niet bij. Gewoon heerlijk samen zijn. Daar draait het om!

Waarom een loveshoot voor de bruiloft?

De meeste mensen zijn het niet gewend om voor de camera te staan. Daarnaast brengt een bruiloft ook vaak een hoop spanningen met zich mee. Als je dan in ieder geval weet wat de werkwijze is van je fotograaf en hoe het is om een camera op je gericht te hebben, geeft dat uit ervaring een hoop rust op de dag zelf. Veel mensen vinden zichzelf ook niet fotogeniek. Tijdens een loveshoot kan ik jullie laten zien dat iedereen fotogeniek is. Als je maar jezelf kunt zijn… Dat is denk ik het belangrijkste ingrediënt voor een te gek eindresultaat!

Wat zijn de mogelijkheden?

De mogelijkheden zijn eindeloos. De foto’s kunnen gemaakt worden bij mij in de omgeving, maar ik kom ook met alle liefde jullie kant op, gewoon lekker in de buitenlucht op de locatie van jullie keuze! Bijvoorbeeld op de locatie waar jullie elkaar hebben ontmoet, of dat ene plekje dat zo bijzonder voor jullie is? Het maakt mij niet uit en niets is te gek… Jullie nemen elkaar en jullie liefde mee, ik regel de rest.

Het leuke is dat jullie een eigen online galerij krijgen (met wachtwoord) waar jullie de foto’s in volle resolutie kunnen bekijken. Gaan jullie trouwen? Dan kun je heel eenvoudig de foto’s downloaden en gebruiken voor jullie trouwkaart.

Prijzen Loveshoot:

Een Loveshoot is al te boeken vanaf:

€150,-

Boeken jullie een loveshoot? Helemaal te gek! Jullie ontvangen nu tijdelijk een mooie fine-art print t.w.v. €50,-

Contact loveshoot

*) Verplicht invullen