Recensies

Recensies

FANTASTISCH om met Louise samen te werken. Ze is zo rustig en relaxed je hebt geen idee dat ze zo dicht bij je is. Het resultaat mag er ook echt zijn – De foto’s van haar zijn echt wauwwww. Echt een aanrader om met haar jullie mooiste dag vast te leggen.

Wim & Jantine

Ik had de tranen in de ogen staan en we konden beiden niet stoppen met lachen!

Erwin & Lisanne

Als je gaat trouwen kom je voor veel keuzes te staan. De beste keuze die wij hebben gemaakt was zeker weten het kiezen van Louise en Ja’eli! Wij zijn nu in het bezit van de mooiste foto’s ooit. Louise en Ja’eli zijn als persoon super flexibel, vrolijk en relaxed, je hebt bijna niet door dat ze de hele dag aanwezig zijn. Als fotograaf zijn ze professioneel en super enthousiast. Niets is ze daarbij teveel; over hekken klimmen of in de meest gekke houdingen liggen. Alles voor de mooiste foto’s.

Ook is er geen detail die ze is ontgaan! De intieme momenten, details van de aankleding, de jurk, bijzondere familie momenten, gesprekken tussen mensen en natuurlijk de prachtige locatie. Dat ze op ieder belangrijk moment aanwezig waren is dan ook terug te zien in de prachtige foto’s die we hebben ontvangen. Bij het zien van ons album beleven we de dag weer opnieuw, precies zoals die was; fantastisch natuurlijk maar ook ongedwongen en echt. Na het wel 1000x bekijken van de foto’s zien we dingen die we in eerste instantie nog niet hadden gezien! Het blijft een genot om naar te kijken…

Als laatste doen ze er ook alles aan om te zorgen dat je meer
dan tevreden bent. Het contact is zowel voor, tijdens als na de bruiloft echt top geweest.

Tom & Yalou

“De eerste indruk van de foto’s van Louise maakt waren tranen.. wat een bijzondere foto’s! Zoals wij onze trouwdag hebben beleefd, zo zie je het terug op de foto’s.

Voor ons de beste fotograaf die wij konden wensen…”

Gilbert & Sylvia

De dag dat Louise bij ons thuis kwam was Hidde 10 dagen oud. De kraamweek was omgevlogen, er gebeurt zoveel in die eerste weken. Zo leuk om hier mooie herinneringen aan te hebben in de vorm van foto’s.

Louise had ons al geadviseerd dat als we echt newbornfoto’s wilden, het verstandig is om in de eerste tien dagen na de geboorte langs te komen aangezien die kleintjes erg snel veranderen.

Nou en dat is echt zo! We zien hem met de dag veranderen. Daarom vinden we de bewegende beelden van ons mannetje in de slideshow ook erg speciaal.

Het was vooral een gezellige ochtend waarin wij als kersverse papa en mama lekker op ons gemak genoten van de momenten met Hidde.

Louise, heel erg bedankt! Wij zijn ontzettend blij met de foto’s.

Bart, Carolien & Hidde

Inmiddels zijn we al 5 maanden getrouwd en hebben we op zaterdag al onze gasten uitgenodigd om met elkaar de foto’s en film van die dag te kijken. Het was een gezellige avond en wat hebben we inmiddels al veel reacties gekregen op de mooie foto’s en het album dat je van onze trouwdag gemaakt hebt.
 
Iedereen vindt het album prachtig, zulke mooie platen heb je geschoten en in het album verwerkt! Helder, scherp en kleurrijk.
“Wat een goede fotografe hadden jullie zeg”
“Wat een prachtig album”
“Die foto met ‘Maxima-traan’, wat ontzettend mooiii!”
Zijn enkele reacties die we kregen. De hele dag was je er bij, en op de juiste momenten daar, maar tegelijk zo fijn onopvallend.
 
We willen je nogmaals bedanken voor het maken van de journalistieke reportage van onze dag. Het geeft ontzettend goed weer hoe onze trouwdag was: een bijzondere, gezellige, sfeervolle en liefdevolle dag. Onze liefde en allen die ons lief zijn, die staan centraal op de foto’s.
Onze trouwdag was niet traditioneel en daarom wilden we ook graag een fotograaf die deze dag goed zou weten te vangen, dat heb je gedaan… en hoe!

Dank voor alle tijd die je er in gestoken hebt. Het gezellige en relaxte kennismakingsgesprek bij je thuis in Kraggenburg. En alle gereden kilometers op de dag zelf, om ook de eerste momenten van de dag te vangen.
We zijn heel blij met het eindresultaat en genieten nog steeds na.

Henk & Marieke

Wat is het toch een bijzondere ervaring als je eigen kind geboren wordt. Lang naar uitgekeken en op 2 augustus was het eindelijk zover. Nu ben ik zelf niet zo’n fan van een kamer vol met mensen terwijl mijn vrouw een kind op de wereld probeert te zetten, dus mocht de familie op de gang wachten. Echter moest en zouden er foto’s gemaakt worden van deze wonderlijke gebeurtenis. Aangezien ik de bevalling persoonlijk en bewust wilde meemaken, was ik niet van plan om de camera te hanteren. Dus zijn we ingegaan op het aanbod van Louise om deze bevalling vast te leggen. Een jaar eerder hadden wij onze bruiloft ook door haar laten vastleggen en het resultaat was fantastisch! Ook fijn was dat je haar niet in de gaten had. (alsof ze er niet was). Geen poseren maar gewoon de spontane foto’s van hoe de dag verliep.

De bevalling verliep niet zonder complicaties en aangezien moeders uitgeput was na zo’n lange dag en er zo veel om ons heen gebeurde waren we toch stukjes van de film kwijt. Echter alles viel weer op zijn plaats toen we de foto’s zagen. Met de nodige tranen en lach kunnen we nu deze dag iedere keer weer beleven dankzij de prachtige foto’s die Louise geschoten heeft. Daarvoor enorm bedankt!

Gilbert & Sylvia | Rif

Voor een kunstwerk / schilderij waren we op zoek naar een bepaalde stijl foto van onze kinderen.
Een spontane foto is zo genomen maar vooral qua nabewerking en type foto wisten we dat Louise dit voor elkaar kon krijgen.

De shoot was ongedwongen en voor de kinderen heerlijk dat de niet hoeven te poseren maar gewoon lekker spelen ?

De “schilderij-foto” is precies geworden als het gevoel en verhaal wat ik er in zocht..

Fam. Nipius

Vorig jaar november viel ons oog op een blog van Moments in life, wat een prachtige foto’s! Omdat wij kort daarvoor plannen hadden gemaakt om te gaan trouwen, hebben we contact gezocht met Louise om te kijken wat de mogelijkheden zouden zijn. Louise reageerde direct enthousiast, en zo hebben we een kennismakingsgesprek gepland. Een gesprek wat leuk verliep, wij hebben onze wensen aangegeven, en daar kon Louise haar mouw aan passen. Louise zou aanwezig zijn op onze mooie dag, 15-09-2017. Iets om naar uit te kijken!

Het contact onderling verliep erg soepel, als we vragen hadden konden we deze stellen, waar altijd snel een antwoord op gegeven werd. Ergens eind maart vertelde Louise dat ze met een 2nd shooter ging werken, ze gaf aan dat Wilma mee kwam naar onze bruiloft, erg tof!

Kort voor de bruiloft, heeft Louise een formulier gestuurd, waarin wij alle details van onze dag konden beschrijven, zodat zij een goed beeld kreeg van wat wij van haar zouden verwachten. In de week van de bruiloft heeft ze ons nog een keer gebeld om de laatste dingetjes af te stemmen. Wij konden alles in volle vertrouwen aan Louise overlaten.

Toen onze dag: Louise en Wilma hebben zich echt fantastisch ingezet om tijdens de juiste momenten de juiste foto te kunnen schieten, gedurende de dag hebben wij haast niet in de gaten gehad dat ze aanwezig waren.
Zoals Louise haar manier van werken omschrijft; ‘verhalend, puur en echt’, zo zijn de foto’s geworden. Steeds als wij de foto’s bekijken beleven we onze bruiloft een beetje opnieuw!

Wij zijn ontzettend blij dat jij onze bruiloft hebt vastgelegd! Het is een prachtig resultaat!

Karlo & Gerieke
Met behulp van Jensd.nl