Septemberbruiloft | preview

Septemberbruiloft | preview

Gepubliceerd op

Ohh nee… het is al bijna tijd, komt Aron al? Enigszins gespannen komt Jellien bij haar ouders binnen stuiven nadat ze bij de kapper was geweest. Hoewel het inderdaad iets later was, konden we gelukkig Aron nog op tijd een seintje geven dat het iets later werd en kostte het niet al teveel tijd om de jurk aan te trekken.

Na een emotionele first look werd het hoog tijd om foto’s te maken. Eerst waren er allemaal plannen voor verschillende locaties, maar toen bleek dat het eigenlijk gewoon prachtig mooi was bij de wieden (laarzenpad), zijn we daar gewoon lekker gebleven. Heerlijk relaxed en ontspannen hebben we (De mannen van de film, Jamy en ik) prachtige foto’s / film kunnen maken. Even gebruik gemaakt van een prachtige bloementuin van een oudere mevrouw en daarna zo het veenmoeras in (gelukkig kun je over vlonders lopen 😉 ).

Na de lunch trouwen bij Netl. Onder de indruk van de snelheid (binnen 1o minuten hadden ze elkaar het jawoord gegeven), dacht ik even dat de ceremonie al klaar was, maar toen kwam Jacqueline (trouwambtenaar) eigenlijk pas net los. Met een prachtig humoristisch verhaal heeft ze er echt een geweldige ceremonie van gemaakt.

En ja, na het eten van een heerlijke bruidstaart hoog tijd voor de kerkelijke inzegening, waar een aantal neefjes toch wel echt de show hebben gestolen 😉 .

Na de kerk wachtte er voor het bruidspaar een groot feest op Urk. en wij? Hebben deze prachtige septemberbruiloft afgesloten met een heerlijk ijsje op het terras, want dat zonnetje dat scheen wel.

Ik hoop dat jullie weer genieten van de beelden.

Liefs Louise

 

moeder van den bruid Septemberbruiloft emotionele bruid Septemberbruiloft Septemberbruiloft septemberbruiloft septemberbruiloft septemberbruiloft septemberbruiloft Moments in Life Moments in Life Net de wildste tuin Trouwceremonie bij Netl Oma op je bruiloft Als je jurk maar goed ligt Septemberbruiloft Trouwen bij Netl Septemberbruiloft Septemberbruiloft trouwen in de kerk trouwen in de kerk trouwen in de kerk bruidskinderen jawoord jawoord trouwringen zegen trouwauto

 

P.s. plannen jullie ook een mooie septemberbruiloft? Of hebben jullie juist totaal andere ideeën? Ik hoor er graag over! Vragen kunnen jullie altijd stellen via het contactformulier of de chat.

Online marketing bureau