Strandbruiloft bij Netl

Strandbruiloft bij Netl

Gepubliceerd op

Het resultaat van de foto’s is echt verbluffend. En ik blijf me verbazen over de foto’s waarvan je denkt: ‘maar waar stond je dan, ik heb je niet zien staan’.

Dré & Sanne

Huwlijksaanzoek

1 maart 2018. Na een prachtig mooie bevalling werd Ip geboren. Zoon van Sanne & André. Terwijl Sanne vol in de weeën zat, liet André mij stiekem zien wat hij van plan was en volgde uiteindelijk een verrassend en emotioneel huwelijksaanzoek.

En dan ga je plannen. Wordt het een september bruiloft, of toch liever in het voorjaar. Wat is een goede locatie wanneer iedereen van ver moet komen. Na wat wikken en wegen werd besloten dat 11 mei 2019 DE datum zou worden en Netl de locatie. Geloof het of niet, maar zodra je het terrein op rijd vergeet je dat je in de Noordoostpolder bent en er zijn ook nog veel overnachting mogelijkheden (Freek en Katja zijn er niet voor niets getrouwd 😉 ).

Als vanzelfsprekend start ik normaal gesproken eigenlijk altijd bij de bruid. Maar André was heel stellig en wilde dat ik bij hem zou beginnen. Gelukkig had Ja’eli tijd om bij Sanne te starten, dus zo geschiedde.

Strandbruiloft bij Netl

In Nederland is het altijd maar afwachten of het mooi weer word of niet, maar Sanne was heel duidelijk. Ik wil buiten trouwen, dus desnoods trekken we allemaal dikke truien aan. Hoewel lange mouwen geen overbodige luxe waren, was het ook zeker niet koud. Sterker nog, het was prachtig weer! Dus onder begeleiding van opa (93) kwam Sanne samen met haar vader in een bootje aan terwijl alle gasten en André toekeken vanaf het strand.

Oh dennenboom

Sanne hoorde het niet eens, maar opa was wel iets in de war. In plaats van de bruidsmars speelde hij Oh dennenboom. Foutje bedankt 😉 , we konden er vooral om lachen met zijn allen en de toon was gezet voor de rest van de ceremonie.

Aangezien ik ook gast was heb ik de rest van de dag vooral enorm genoten met een camera in mijn hand en zijn het vooral de beelden die ik wil laten spreken. Stiekem heeft Sanne mij ook nog een geheimpje toegefluisterd, maar daarover later meer.

Liefs Louise

ja'eli van beveren ja'eli van beveren Happy socks ja'eli van beveren Geschenk op je bruiloft Kinderen op je bruiloft ja'eli van beveren kinderen op je bruiloftbruiloft emotie kinderen op je bruiloftja'eli van beveren kinderen op je bruiloft persoonlijke trouwceremonie strandbruiloft bij Netl strandbruiloft bij Netl strandbruiloft bij Netl strandbruiloft bij Netl strandbruiloft bij Netl strandbruiloft bij Netl strandbruiloft bij Netl Trouwgeloften Trouwgeloften Tekenen van den akte tekenen van den akte strandbruiloft bij Netl strandbruiloft bij Netl Moeder van de bruid moments in life Kinderen op je bruiloft bruidstaart strandbruiloft bij Netl

strandbruiloft bij Netl

strandbruiloft bij Netl groepsfoto's op je bruiloft boeket weggooien receptie trouwfoto bij Netl Openingsdans Openingsdans trouwfeest bij Netl trouwfeest bij Netl podiumzaal Netl Podiumzaal Netl trouwfeest bij Netl trouwfeest bij Netl trouwfeest bij Netl

 

 

Online marketing bureau