Erik & Nanne

Ze was bij de meest intieme momenten zonder dat dat storend was. Er was geen detail dat haar ontging, van lingerie op de slaapkamer, tranen bij de ceremonie, bijzondere gesprekken tussen mensen en de uitgelatenheid tijdens het feest. Door haar fotos hebben beleven de de dag steeds weer opnieuw en zien we steeds weer nieuwe details die we op de dag zelf niet eens hadden opgemerkt.

Het kiezen van een fotograaf voor een van de mooiste dagen van je leven is niet makkelijk. Je kunt het maar 1x doen, en wil je wil zeker zeten dat jouw dag zo goed mogelijk vastgelegd wordt voor de mooiste beeldende herinneringen. 
We hebben veel aandacht besteed aan het kiezen van een fotograaf. Doorslaggevend in de keuze voor Louise waren de stijl van de foto’s met aandacht voor emotie en detail, de persoonlijke klik tijdens de kennismakingsgesprek en de persoonlijke interesse van Louise in ons als stel en in onze gasten om te zorgen voor de meest passende foto’s. 
Wat was dit een goede keuze! Terugkijkend naar de fotos van deze dag zijn wij nog steeds zo blij dat we ervoor hebben gekozen Louise de fotos te laten maken. Louise was op een ingetogen, maar toch zeer indringende wijze aanwezig bij de dag en ontging geen detail. Ze was bij de meest intieme momenten zonder dat dat storend was. Er was geen detail dat haar ontging, van lingerie op de slaapkamer, tranen bij de ceremonie, bijzondere gesprekken tussen mensen en de uitgelatenheid tijdens het feest. Door haar fotos hebben beleven de de dag steeds weer opnieuw en zien we steeds weer nieuwe details die we op de dag zelf niet eens hadden opgemerkt. Dankjewel Louise!!
Zomer bruiloft buitenplaats Amerongen