Henk & Marieke

Onze trouwdag was niet traditioneel en daarom wilden we ook graag een fotograaf die deze dag goed zou weten te vangen, dat heb je gedaan… en hoe!

Hoi Louise

Half juli vorig jaar mailden we jou en nog een aantal andere fotografen over onze zoektocht naar een fotograaf in de buurt van Enkhuizen. Dat was 2 maanden voor ons huwelijk. Wat bleek, die dag was onverwachts vrij gekomen in je drukke agenda. Lucky us!

Vol enthousiasme mailde je terug en gaf je waardevolle tips. Door dit enthousiasme en je aanbod om ook nog eens helemaal naar mijn ouderlijk huis te komen om in alle vroegte al foto’s te komen maken, kozen we vol vertrouwen voor jou!

Inmiddels zijn we al 5 maanden getrouwd en hebben we op zaterdag al onze gasten uitgenodigd om met elkaar de foto’s en film van die dag te kijken. Het was een gezellige avond en wat hebben we inmiddels al veel reacties gekregen op de mooie foto’s en het album dat je van onze trouwdag gemaakt hebt.

Iedereen vindt het album prachtig, zulke mooie platen heb je geschoten en in het album verwerkt! Helder, scherp en kleurrijk.

“Wat een goede fotografe hadden jullie zeg”

“Wat een prachtig album”

“Die foto met ‘Maxima-traan’, wat ontzettend mooiii!”

Dit zijn enkele reacties die we kregen. De hele dag was je er bij, en op de juiste momenten daar, maar tegelijk zo fijn onopvallend.

We willen je nogmaals bedanken voor het maken van de journalistieke reportage van onze dag. Het geeft ontzettend goed weer hoe onze trouwdag was: een bijzondere, gezellige, sfeervolle en liefdevolle dag. Onze liefde en allen die ons lief zijn, die staan centraal op de foto’s.

Onze trouwdag was niet traditioneel en daarom wilden we ook graag een fotograaf die deze dag goed zou weten te vangen, dat heb je gedaan… en hoe!

Dank voor alle tijd die je er in gestoken hebt. Het gezellige en relaxte kennismakingsgesprek bij je thuis in Kraggenburg. En alle gereden kilometers op de dag zelf, om ook de eerste momenten van de dag te vangen.

We zijn heel blij met het eindresultaat en genieten nog steeds na.

De eerste (Weddison) award is binnen en we hopen natuurlijk met je mee dat er nog meer zullen volgen.

Groetjes,

Henk & Marieke

Bruidsfotograaf Zuiderzeemuseum Enkhuizen