Wim & Anja

 Al snel werd ons tijdens het kennismakingsgesprek duidelijk dat jij dé persoon bent die onze bruiloft moest fotograferen. Er was een goede ‘klik’ en je manier van fotograferen paste perfect bij ons.

Lieve Louise,

Een geruime tijd voor onze bruiloft zaten we bij jou aan de keukentafel om te praten over onze bruiloft en onze wensen. Na mailverkeer en een telefoontje voorafgaand onze afspraak hadden we al een zeer positieve indruk van je. Je bent een leuk, spontaan en enthousiast persoon! Je reageerde snel op de mailtjes en bent tot vele opties en mogelijkheden bereidt. Al snel werd ons tijdens het kennismakingsgesprek duidelijk dat jij dé persoon bent die onze bruiloft moest fotograferen. Er was een goede ‘klik’ en je manier van fotograferen paste perfect bij ons. Vrij vlot na ons gesprek bleek je in blijde verwachting te zijn. Super leuk! Maar onze eerste gedachte was dat we helaas op zoek moesten naar een andere fotograaf. Maar wat professioneel en een vol overtuiging! kwam jij met een tal van opties en mogelijkheden. Je gaf ons het gevoel je volledig te kunnen vertrouwen en terecht! Je hield ons op de hoogte van je zwangerschap en je liet ons kennismaken met Karin, je back – up plan 😉 . In het voorjaar maakten we vlak voor je verlof een de loveshoot in Havelte. Op een prachtige locatie konden we makkelijk aan het fotograferen wennen. Want eerlijk; gefotografeerd worden is niet onze sterkste kwaliteit. We voelden ons behoorlijk ongemakkelijk, maar met een grapje en een lach was het ijs al snel gebroken. En hoe stuntelig de shoot ook ging voor ons gevoel, het eind resultaat mocht er zijn! Boven verwachting mooi.

Op naar de bruiloft!

In overleg met elkaar regelde je dat Karin de hele dag op onze bruiloft aanwezig zou zijn en als het even kon je zelf ook kwam. (Spannend want je was tenslotte nog maar 3,5week voor onze bruiloft bevallen). Gelukkig voelde je je goed en kon je blijven tot het diner. Werkelijk prachtige foto’s zijn het geworden! Alle emoties op een prachtige manier vastgelegd!

We zijn ontzettend blij dat jij onze dag hebt vastgelegd en we genieten enorm van ons prachtige album!

Groetjes Wim en Anja

Trouwfotograaf landgoed Overcinge