• Wilbert & Evelien

   

  “De wijze waarop Louise ons op ons gemak stelde en in staat is geweest om alle emoties van onze dag op een unieke manier vast te leggen is prachtig. De foto’s vertellen precies het verhaal dat we graag wilde vertellen en wat ons bij zal blijven.”  (meer…)

  Wilbert & Evelien
 • Erik & Nanne
  Ze was bij de meest intieme momenten zonder dat dat storend was. Er was geen detail dat haar ontging, van lingerie op de slaapkamer, tranen bij de ceremonie, bijzondere gesprekken tussen mensen en de uitgelatenheid tijdens het feest. Door haar fotos hebben beleven de de dag steeds weer opnieuw en zien we steeds weer nieuwe details die we op de dag zelf niet eens hadden opgemerkt.

  (meer…)

  Erik & Nanne
 • Gilbert & Sylvia

  Fantastische fotograaf om op je bruiloft te hebben. Fotografeert de mooiste en belangrijkste dingen op de dag. Keer op keer bij het terugzien van onze foto’s schieten we vol, zo mooi, zoals de dag ook echt was.

  (meer…)

  Gilbert & Sylvia
 • Wiljan & Eline

  De foto’s zijn echt super gaaf (krijg er nog kippenvel van) (meer…)

  Wiljan & Eline
 • Mathijs & Marjolijn

  Louise heeft onze dag prachtig vast gelegd. Door de foto’s beleven wij de dag volledig opnieuw.
  We voelden ons helemaal op onze gemak bij Louise en tijdens de shoot was het alsof Mathijs en ik even met ons tweeën waren. (meer…)

  Mathijs & Marjolijn
 • Rick & Janine

  Wij hebben een prachtige trouwdag gehad. De allermooiste momenten van deze dag heeft Louise prachtig vastgelegd.
  De sfeer was heel erg fijn, Louise stelde ons tijdens de fotoshoot op ons gemak en ze heeft vooral hele spontane foto’s gemaakt.

  De foto’s die Louise heeft gemaakt vertellen het verhaal van onze hele dag.

  (meer…)

  Rick & Janine
 • Wim & Anja

   Al snel werd ons tijdens het kennismakingsgesprek duidelijk dat jij dé persoon bent die onze bruiloft moest fotograferen. Er was een goede ‘klik’ en je manier van fotograferen paste perfect bij ons.

  (meer…)

  Wim & Anja
 • Gerben & Shannon

   Louise, Your photos made me cry because they are so beautifully done. You have a knack for capturing the human essence. Gerben and I absolutely love your photos that you took for us.

  Lees meer »

  Gerben & Shannon
 • Jan & Anneke

  Super mooie foto’s van onze bruiloft gehad. Louise geeft 200% om de perfecte foto’s te kunnen maken en wat een geweldig resultaat! Alle belangrijke momenten (en personen) staan er prachtig op! Heel erg bedankt!

  Lees meer »

  Jan & Anneke
 • Bart & Annelies

  Wij genieten erg van de foto’s. Elke keer zien we nieuwe dingen en bijna elke foto vertelt zijn eigen verhaal. Heel mooi!

  Lees meer »

  Bart & Annelies
 • Henk & Marieke

  Onze trouwdag was niet traditioneel en daarom wilden we ook graag een fotograaf die deze dag goed zou weten te vangen, dat heb je gedaan… en hoe!

  Lees meer »

  Henk & Marieke