Thuis bevallen in bad

Thuis bevallen in bad

Gepubliceerd op

Oudere kinderen bij bevalling

Je hebt zulk mooi werk geleverd, echt heel waardevol voor ons!

Richard  &  Josien

Thuis bevallen in bad,

vooral dat thuis bevallen dat was de grote wens van Josien.

Dat was nog even spannend aangezien de kleine al met 31 weken dacht dat hij er klaar voor was. Dat was vervolgens ook direct de reden dat ik niet had verwacht dat ik deze bevalling zou fotograferen. Na weken van rust houden, haalde Josien de magische grens van 37 weken (de termijn dat je thuis mag bevallen) en kwam lekker in beweging. De verwachting was dat de bevalling vrij snel op gang zou komen, maar niets was minder waar.

09-10-’19 ging voorbij…

19-10-’19 ging voorbij…

(twee mooie datums om te bevallen 😉 ).

Lees ook: thuisbevalling Harderwijk

En toen kwam ik in beeld. Ik stond namelijk back-up voor mijn lieve collega Ja’eli die een paar dagen op vakantie was.

22-10-’19: Het was 01.15 dat ik uit bed werd gebeld door Richard, de man van Josien. De bevalling was op gang gekomen en de verloskundige zou er zo aankomen. Terwijl ik half slaperig nog tegen Richard zei dat ik even het oordeel van de verloskundige zou afwachten, kwam ik na het telefoon gesprek ineens tot het besef dat Josien normaal gesproken heel vlot bevalt en ik dus helemaal niet moest wachten. Mijn gevoel was juist geweest, want ik zat al in de auto toen ik werd gebeld dat het snel ging.

Eenmaal aangekomen zag je aan alles dat het inderdaad heel snel ging en om iets over 3 werd Yesse in 1 perswee geboren. Zijn grote broer Jared wilde er graag bij zijn en hoewel hij het mega spannend vond, was hij ook enorm trots op zijn kleine broertje. Ook had hij de eer om de navelstreng door te knippen. Hoe speciaal is dat!

Daarna kreeg het gezin alle tijd om heerlijk te genieten.

En ik? Was om 06.30 alweer thuis. Nog voordat de jongens wakker werden. Ideaal! Gelukkig mocht ik nog wel even slapen van manlief. Het was namelijk rustig op de boerderij 😉 .

Liefs Louise

p.s. Het was wel heel speciaal dat ik bij deze bevalling dezelfde verloskundige tegen kwam die geholpen heeft bij de bevalling van Kevin 😀 .

 

Thuis bevallen in bad Thuis bevallen in bad Thuis bevallen in bad Thuis bevallen in bad Ouder kind bij de bevalling Thuis bevallen in bad Thuis bevallen in bad Navelstreng doorknippen BorstvoedingGrote broer Oudere kinderen bij bevalling Moments in Life Louise van den Broek Thuis bevallen in bad Louise van den Broek Thuisbevallen Thuis bevallen in bad

Online marketing bureau