thuisbevalling Harderwijk

thuisbevalling Harderwijk

Gepubliceerd op

“Je hebt mij de mogelijkheid gegeven om wanneer ik wil even terug te gaan naar die dag en de emoties te kunnen herbeleven. Ik weet dat dit de laatste keer is dat ik zo iets bijzonders als een bevalling zal meemaken en dat het met vlagen weer even moeilijk zal zijn. Maar gelukkig heb ik dan jou prachtige foto’s!”

Thuisbevalling Harderwijk

Thuis bevallen, zou het lukken?

De vluchttas stond klaar, maar ook het bevalbad. Want de wens voor een fijne thuisbevalling was enorm groot. Al hield mama na een moeilijke eerste bevalling en zware zwangerschap met alle scenario’s rekening.

Maar waar een wil is, is een weg bleek deze keer…

Stiekem had ik er al een beetje rekening mee gehouden. Noem het een onderbuik gevoel, maar deze klopte…

21 juli. één dag na de uitgerekende datum werd ik even voor 7 geappt door de aanstaande mama: “Het is begonnen en de verloskundige komt er zo aan”. Om half 8 appte de aanstaande papa: “4cm”. Oke, een uur rijden, hoog tijd om te gaan dus. Hoewel de vorige bevalling 26 uur duurde, zou het mij niets verbazen als deze wat vlotter zou verlopen en maar goed ook…

Bij binnenkomst werd het duidelijk dat mama al best ver was. Van papa MOEST ze nog even “zo’n vieze dextro” naar binnen werken en toen was het toch echt tijd om te gaan persen. Ook dit ging ontzettend vlot en om tien voor 9, letterlijk 14 minuten na mijn aankomst werd de kleine geboren. Ze konden het bijna niet geloven, maar binnen 4 uur was deze bevalling klaar en hielden ze een prachtige jongen in hun armen.

Thuis in bad…

zo gewenst, zo gehoopt, zo ontzettend mooi…

Even laten was het tijd voor de ontmoeting met zijn grote broer, al vond hij het nog wat lastig allemaal. “want die baby zat toch in mama’s buik?!”

Voor mij was het daarna hoog tijd om af te ronden en dit gezin lekker samen te laten genieten.

Liefs Louise

Deze mooie thuisbevalling Harderwijk werd begeleid door een hele fijne verloskundige van verloskundige praktijk Harderwijk. Alle betrokkenen hebben uitdrukkelijke toestemming gegeven voor het plaatsen van onderstaande foto’s.

 

Vluchttas Thuisbevalling HarderwijkThuisbevalling Harderwijk Thuisbevalling Harderwijk Thuisbevalling Harderwijk Moments in Life Geboortefotografie Navelstreng doorknippen Navelstreng doorknippen Moments in Life geboortefotografie Thuisbevalling Harderwijk Thuisbevalling Harderwijk Thuisbevalling Harderwijk Thuisbevalling Harderwijk Na de bevalling Thuisbevalling Harderwijk Thuisbevalling Harderwijk Moments in Life Team daddy Thuisbevalling Harderwijk Thuisbevalling Harderwijk Thuisbevalling Harderwijk Thuisbevalling Harderwijk Thuisbevalling Harderwijk Thuisbevalling Harderwijk Thuisbevalling Harderwijk Thuisbevalling Harderwijk

Geboortefotografie:

Wil je meer weten over integere geboortefografie? Neem dan eens een kijkje op deze pagina of stel een vraag via de chat rechtsonder.

Online marketing bureau