Trouwen Ermerstrand | Wiljan & Eline

Geplaatst door op 10 juli 2017 in Bruiloften, Portfolio | Geen Reacties

Trouwen Ermerstrand

Lang voordat ik Eline zelf leerde kennen had ik al veel leuke dingen over haar gehoord. Hoe dat kan? Nou… Het is een hele kleine wereld in de polder waar zij vandaan komt en ik nu woon ;).

Twee jaar geleden mocht ik al haar familie fotograferen en sindsdien is zij altijd mijn werk blijven volgen. Zodoende hadden we vorig jaar een onwijs gezellig kennismakingsgesprek in september, vervolgens een super gave loveshoot in oktober en tot slot een spetterende trouwdag in mei.

Van gekke foto’s maken in de garage waar Wiljan werkt tot (letterlijk) ingepakt worden op het avondfeest. Alles kon en alles mocht die dag. Lekker veel gekkigheid, Heerlijk! Ook was er af en toe een traan, maar werd er vooral heel veel gelachen. Wat een feest!

Ik zou zeggen… Kijk en geniet mee!

Groetjes Louise

p.s. Nog op zoek naar een bruidsfotograaf? In 2017 heb ik nog een paar plekjes vrij in september en oktober. Ook voor 2018 beginnen de boekingen binnen te komen, dus wacht vooral niet te lang.

Nog op zoek naar een bruidsfotograaf?

Moments in Life Moments in Life Aankleden trouwdag aankleden trouwdag Bride2be Ford Mustang Trouwen in het bos Trouwen in het bos Trouwen in het bos Ford Garage Ford Garage Moments in Life Moments in Life Moments in Life Moments in Life Moments in Life Moments in Life Moments in Life Moments in Life Moments in Life Moments in Life Moments in Life Moments in Life Moments in Life Moments in Life Moments in Life Moments in Life Trouwen Ermerstrand Trouwen Ermerstrand Trouwen Ermerstrand Trouwen Ermerstrand Trouwen Ermerstrand Trouwen ErmerstrandTrouwen Ermerstrand Trouwen Ermerstrand Trouwen Ermerstrand Trouwen Ermerstrand Trouwen Ermerstrand Trouwen Ermerstrand

Deze dag is mede mogelijk gemaakt door:
2nd shooter: Wilma van den Berg
Trouwjurk: Honeys Zwolle
Trouwpak: HKC Zwolle
Trouwauto: Ford Europa garage Coevorden
DJ: DJ Marcel
Trouwlocatie: Ermerstrand