Trouwen in de polder | Wilbert & Evelien

Geplaatst door op 8 maart 2018 in Bruiloften, Portfolio | Geen Reacties

moments in life

Hoe maak je mij blij? Nou een bruidspaar dat zonder aarzelen in het hooi gaat zitten bij hun koeien (was wel droog uiteraard ๐Ÿ˜‰ ) of dwars door de takkenbush loopt/ klautert, want ja… Daar is een mooi plekje voor de foto.

26 januari.

Onze eerste bruiloft van 2018. Hoe je deze dag van Wilbert & Evelien in een woord kunt omschrijven? Geen idee, maar super tof, gezellig, hilarisch met hier en daar een traan van vooral de papa’s was het zeker!

Een dag zonder zorgen, zonder stress, waar iedereen vooral gewoon lekker zijn eigen ding kon doen. Waar moeders elkaar aan het knuffelen waren en Evelien gewoon stug doorging met aankleden. Waar nog de peertjes aan het plafond hingen omdat ze net waren verhuisd, waar de bruid gewoon haar eigen stoel oppakt (iets met emancipatie ๐Ÿ˜‰ ), waar… nou eigenlijk weet ik gewoon niet waar ik verder moet gaan.

Het was gewoon een hele toffe dag .

Groetjes Louise

P.s. Zijn jullie nog op zoek naar een bruidsfotograaf en willen jullie ook zo’n super oprechte, eerlijke, toffe en mooie herinnering aan jullie dag? Wacht dan niet te lang. Per maand heb ik maar een paar plekjes beschikbaar en deze raken snel volgeboekt (voor 2018 zit ik al voor 60% vol).

Nog op zoek naar een bruidsfotograaf?

 

Trouwen in de polder Trouwen in de polder moments in life moments in life Trouwen in de polder trouwen in de polder trouwen in de polder kuinderbos kinderbos moments in life Trouwen in de polder Trouwen in de polder Trouwen in de polder Trouwen in de polder Trouwen in de polder Moments in Life Avondshot

 

Leveranciers die deze bruiloft mede mogelijk hebben gemaakt.

De foto’s zijn gemaakt in en om hun kleine “hobby” boerderij en in het kuinderbos. De trouwlocatie was lavandula in Luttelgeest (pracht locatie) en bij het eten werd hun eigen duurzaam gefokte vlees geserveerd (zo onwijs lekker).

Overige leveranciers:

Jurk: Bruidshoeve Charlotte, Sonnega
Pak: Bruidegom Sonnega
Ringen: Trouwringenemmeloord.nl
Make-up/kapsel: Beautycentrum Charlyn
Bloemen: Halma bloemisterij
Muziek: Swinging.nl, The Chandeliers.