Trouwen in Edam | Preview Tom & Yalou

Geplaatst door op 22 juli 2018 in Bruiloften, Portfolio | Geen Reacties

theetuin Monnickendam

Het eerste plan was om te trouwen in Italië… maar toen ze hoorden dat ze ook mochten trouwen in een kleine boomgaard in Edam, werd al snel besloten dat de Italiaanse sferen naar Nederland werden gehaald. Met heel veel liefde, geduld en hard werk werd de boomgaard omgetoverd tot een parel van rust, waar alle gasten op de fiets naar toe konden komen.

Toen ik Tom & Yalou voor het eerst voor de lens had, merkte ik al hoeveel ze van elkaar houden en hoe vertrouwd ze zijn met elkaar. Heel lang keek ik dan ook al uit naar deze bruiloft en het was zoveel meer dan de verwachtingen die ik ervan had.

Samen met Ja’eli hebben we onze ogen uit gekeken, brokken in de keel weggeslikt, tranen met tuiten gelachen en genoten van alles wat deze dag gebracht heeft.

Het complete verhaal houden jullie nog van mij tegoed, net zoals het feit dat ik echt alleen maar een preview met jullie deel… Want deze bruiloft heeft zoveel moois te bieden dat alleen het eindresultaat recht zal doen aan deze mooie dag.

Kijk en geniet alvast mee en blijf vooral mijn pagina volgen wanneer je op de hoogte wil blijven 😉

Liefs Louise

Nog op zoek naar een bruidsfotograaf?

 

Moments in Life Trouwen in Edam Trouwen in Edam Trouwen in Edam Trouwen in Edam theetuin Monnickendam Theetuin Monnickendam Theetuin Monnicekndam Trouwen in Edam Trouwen in Edam Trouwen in Edam Trouwen in Edam Trouwen in Edam Trouwen in Edam

Deze bruiloft werd mede mogelijk gemaakt door:

Second shooter: Ja’eli van Beveren
Trouwjurk: Fem Weddingshop Volendam
Trouwpak: Bruidshoek Leiden
Catering: Runderkamp Volendam
Ringen: Yalou: Mei Ling Edam (eigen ontwerp), Tom: Juwelier Piet Schilder
Sweet table: Helen Zwarthoet en Petit Gatau
Trouwlocatie: Familie van Yalou
Fotolocatie: Theetuin Overleek