Trouwen in Genemuiden

Trouwen in Genemuiden

Gepubliceerd op

“Ik heb tranen gelachen, onnozel gedaan en tenslotte tevreden… het licht uitgedaan”

Bij de bruiloft van Marcel & Jo-Ann moest ik meteen denken aan deze tekst uit het liedje van Guus Meeuwis. Weliswaar gaat dat liedje over vriendschap, maar daar gaat het huwelijk eigenlijk ook over toch? Familie, vriendschap en liefde?

Humor…

… is toch echt wel de rode draad in het verhaal van Marcel & Jo-Ann.

Rondlopen in korte broek en scheren… “Dat is precies mijn vader” lachte Jo-Ann. Dat heb je toch wel vastgelegd?

Bij mij thuis stoppen om laarzen te halen voor de shoot in het waterloopbos, gewoon omdat het kan… In en uit de auto stappen was wel een dingetje waar we alleen maar om konden lachen (vooral Marcel 😛 ) en de vader van Jo-Ann zorgde ook voor een flink aantal hilarische momenten.

Een mooie kerkdienst in Mastenbroek, muzikaal begeleid door vrienden, vervolgens lekker borrelen bij de Kaaihof (Zo fijn ook dat het weer precies op de juiste momenten fantastisch was waardoor we ook in de buitenbosch lekker konden genieten) en genieten van een heerlijk diner .

‘s-Avonds kunnen afsluiten met een prachtig mooi feest en een aantal hilarische stukjes zorgden voor de nodige tranen tijdens het lachen (ja ook bij mij).

Een prachtige bruiloft en een geweldig bruidspaar, wat wil een fotograaf nog meer…?

 

Trouwjurk aantrekken trouwjurk aantrekken trouwauto trouwauto humor bruiloft trouwen in genemuiden trouwen in genemuiden trouwen in genemuiden Moments in Life Moments in Life Moments in Life Buitenbosch Genemuiden trouwen in genemuiden trouwen in genemuiden trouwen in genemuiden trouwen in genemuiden trouwen in genemuiden de kaaihof trouwen in genemuiden trouwen in genemuiden trouwen in genemuiden trouwen in genemuiden dansen dansen op je bruiloft Groepsfoto

Online marketing bureau