Trouwen Mooi Rivier Dalfsen

Trouwen Mooi Rivier Dalfsen

Gepubliceerd op

Louise heeft zich echt fantastisch ingezet om tijdens de juiste momenten de juiste foto te kunnen schieten, gedurende de dag hebben wij haast niet in de gaten gehad dat ze aanwezig waren.

Zoals Louise haar manier van werken omschrijft; ‘verhalend, puur en echt’, zo zijn de foto’s geworden. Steeds als wij de foto’s bekijken beleven we onze bruiloft een beetje opnieuw!

Karlo & Gerieke

Een van de weinige mooi weer dagen die ik heb gehad met bruiloften in september was op de dag van Karlo & Gerieke. Samen met Wilma mocht ik zo vroeg beginnen, dat we getuige waren van een geweldig mooie zonsopkomst.

Nadat ik was afgezet bij Gerieke, reed Wilma door richting Karlo. Beide waren behoorlijk zenuwachtig en vonden alles spannend zat. Op de foto’s zie je hier gelukkig weinig van terug, al levert het hier en daar juist weer prachtige beelden op ;).

Klaar voor de grote dag

Gerieke maakte zich klaar in het prachtig mooie huis van haar ouders in het centrum van Vollenhove. Karlo begon de dag met een lekker ontbijt bij zijn moeder thuis in Zwartsluis. Strak in pak stapte hij in de auto richting Vollenhove, waar hij nog een keer de bloemen opnieuw op de auto moest binden. Gelukkig kwam hij verder goed aan bij de barbier zodat zijn haar ook nog even mooi gestyled kon worden.

Nog voordat Karlo en Gerieke elkaar voor het eerst zagen, rolden de tranen al over Gerieke haar wangen. Gelukkig had ze vooraf goed naar mij geluisterd om haar tranen vooral lekker te laten lopen (en later voorzichtig weg te deppen) 😛 . Bij het eerste moment dat ze elkaar zagen was Karlo totaal de bloemen vergeten. Stiekem was ik daar dan wel weer blij om, omdat ze nu gewoon lekker elkaar konden vastpakken i.p.v. de bloemen ;).

Gemaal Stroink

Foto’s hebben we gemaakt bij gemaal Stroink, in Zwartsluis bij een oude rietschuur en midden op de weg op de terugweg richting Vollenhove. Doordat we zo vroeg foto’s gingen maken, konden we nog mooi gebruik maken van het geweldig mooie ochtendlicht.

Eenmaal terug stond iedereen het bruidspaar al enthousiast op te wachten en maakte de bus het plaatje compleet. Na een lekkere lunch was het dan ook al snel tijd om richting de trouwlocatie te gaan. Het burgerlijk huwelijk werd gesloten in Hotel Mooi Rivier in Dalfsen. Een prachtige locatie met uitzicht op rivier de Vecht. Na het loslaten van de duiven en het maken van de groepsfoto’s, mocht iedereen weer de bus in voor een kort ritje richting de kerk.

Kinderen

Beide ceremonies zorgden alle kinderen die aanwezig waren voor de vrolijke noot. Heel gezellig zetten ze de boel op stelten. Persoonlijk hoogtepunt vond ik toch wel dat de moeder van Gerieke prachtig heeft gezongen in de kerk. Dit was een totale verrassing voor het bruidspaar en menig traan heeft over heel veel wangen gerold (ook ik had het even moeilijk en was blij dat ik een camera voor mijn snufferd had 😉 ).

Balonnen

Tot slot was het nog even hilarisch toen de enorme ballonen mee de bus in moesten (wonder boven wonder paste dat). Wilma en ik zijn nog even mee geweest naar de trouwlocatie, waarna het voor ons tijd werd om te gaan. Voor Karlo & Gerieke ging het feestje echter nog even door en hebben ze afgesloten met een geweldig mooi feest.

Na veel te veel tekst, zou ik zeggen… Pak wat lekkers te drinken, ga er even lekker voor zitten.

Hoop dat jullie weer van de foto’s genieten.

Groetjes Louise

trouwen mooi rivier Dalfsen Trouwen Vollenhove Trouwen Vollenhove trouwen mooi rivier Dalfsen Trouwen Vollenhove Vollenhove Moments in Life Moments in Life trouwen mooi rivier Dalfsen trouwen mooi rivier Dalfsen trouwen mooi rivier Dalfsen trouwen mooi rivier Dalfsen trouwen mooi rivier Dalfsen trouwen mooi rivier Dalfsen trouwen mooi rivier Dalfsen trouwen mooi rivier Dalfsen trouwen mooi rivier Dalfsen
.

Leveranciers die deze bruiloft mede mogelijk hebben gemaakt:

Jurk – Prinses bruidsmode Apeldoorn
Pak – Roka Enschede
Fotografie – Moments in Life
Ringen – Juwelier Brouwer Genemuiden
Taart – Sam en Nel Emmeloord
Lunch – Kaaihof Genemuiden
Locatie – Mooi Rivier Dalfsen

Jullie datum al bekend?

Check direct mijn agenda!
Met behulp van Jensd.nl