Trouwen op landgoed Brakkesteyn

Trouwen op landgoed Brakkesteyn

Gepubliceerd op

Regelmatig krijg ik de vraag hoe bruidsparen mij vinden, wat vaak wel te raden valt. De manier waarop Paul & Celeste mij vonden was echter vrij uniek te noemen.

Zoals jullie misschien wel hebben meegekregen, hebben mijn man en ik een paar maanden geleden onze Floora (Finse lappenhond) aangeschaft. Paul & Celeste hebben Floora haar broertje Fynn in huis genomen. Tijdens een nestwandeling heb ik wat foto’s gemaakt en vervolgens is Celeste nieuwsgierig verder gaan kijken op mijn website. Na wat mailverkeer over en weer was het besluit al snel genomen dat ik hun dag mocht vastleggen. Hoe gaaf is dat?

Trouwen op landgoed Brakkesteyn

Eind mei was het dan zover. Een kleine intieme bruiloft op het prachtige landgoed Brakkesteyn (Nijmegen). De ambtenaar van de burgerlijke stand maakte er een prachtige ceremonie van, waarin alle aanwezige kinderen (en dat waren er veel 😉 ) super goed werden betrokken. Tijdens de receptie was er heerlijk eten en super fijne livemuziek. Voeg daar een een van de warmste dagen van mei aan toe en je hebt alle ingrediënten voor een fantastische dag.

Kijk en geniet mee!

Groetjes Louise

 

Moments in Life Moments in Life Moments in Life Moments in Life Moments in Life Moments in Life Moments in Life Moments in Life Moments in Life trouwen op landgoed Brakkesteyn trouwen op landgoed Brakkesteyn trouwen op landgoed Brakkesteyn trouwen op landgoed Brakkesteyn trouwen op landgoed Brakkesteyn trouwen op landgoed Brakkesteyn trouwen op landgoed Brakkesteyn trouwen op landgoed Brakkesteyn trouwen op landgoed Brakkesteyn trouwen op landgoed Brakkesteyn trouwen op landgoed Brakkesteyn trouwen op landgoed Brakkesteyn trouwen op landgoed Brakkesteyn trouwen op landgoed Brakkesteyn

 

Online marketing bureau