Trouwen op landgoed Overcinge

Trouwen op landgoed Overcinge

Gepubliceerd op

Een aantal bruidsparen die ik gefotografeerd heb dit jaar, werden geconfronteerd met hele moeilijke beslissingen. Zo ook Lucas & Marijke.

Wat doe je als enkele weken voor je bruiloft een van je ouders komt te overlijden? Een onmogelijk moeilijke vraag waar geen goed of fout op te geven is. Enkel het volgen van je hart.

In dit geval besloten Lucas & Marijke in overleg met hun familie het huwelijk door te zetten. Hoe moeilijk het ook was, het huwelijk verzetten zou het verdriet niet wegnemen of minder maken.

Op de dag zelf werd er wel even stil gestaan bij het verdriet, maar niet de nadruk op gelegd. Hierdoor kon het een prachtig mooie dag worden waar tranen van geluk overheersten.

Een dag waarin Marijke straalde in haar mooie en bijzonder unieke jurk (die ze in de week voor haar bruiloft nog heeft uitgezocht omdat haar eerste jurk totaal niet lekker zat). Waar we toch nog behoorlijk schrokken van de “partypopper” tijdens de ceremonie, ook al hadden we deze verwacht. Waar de kinderen heerlijk konden spelen en ravotten. De mannen hun mannenmoment konden hebben met het roken van een heerlijke sigaar en het feest dat een mooi feestje was. Dat alles op een van de fijnste trouwlocaties die ik ken, landgoed Overcinge.

Kortom, een prachtige dag waarin het leven en de liefde centraal stonden.

Veel liefs Louise

Kinderen op je bruiloft Trouwjurk Trouwjurk Bruidegom Antiek Horloge Kinderen op je bruiloft huwelijks detals Moments in Life Liefde Liefde First Look First Look Kids will be kids Mama Trouwen op landgoed Overcinge Trouwen op landgoed Overcinge Trouwen op landgoed Overcinge Trouwen op landgoed Overcinge Trouwen op landgoed Overcinge Trouwen op landgoed Overcinge Trouwen op landgoed Overcinge Trouwen op landgoed Overcinge Trouwen op landgoed Overcinge Trouwen op landgoed Overcinge Trouwen op landgoed Overcinge Trouwen op landgoed Overcinge Trouwen op landgoed Overcinge Trouwen op landgoed Overcinge Trouwen op landgoed Overcinge

Enkele leveranciers van deze bruiloft:
Trouwjurk: La bella Blanca, Zwolle
Sweet table: De zoetige taart, Havelte
Muziek ‘s-avonds: Unisound,

Jullie datum al bekend?

Check direct mijn agenda!
Met behulp van Jensd.nl