Trouwen op maandag | Mathijs & Marjolein

Geplaatst door op 12 september 2017 in Bruiloften, Portfolio | Geen Reacties

Trouwen op maandag

 

Eens moet de eerste keer zijn… Dus ging ik op 17-7-2017 voor het eerst op maandag een bruiloft fotograferen. Beetje kriebels in mijn buik had ik wel aangezien Marjolein het zusje van Gerjanne is, een bevriende collega fotografe. Gelukkig kende ik de familie al een beetje omdat we een paar weken daarvoor al een familiereportage hadden gemaakt (ja, soms doe ik dat nog wel eens ๐Ÿ˜‰ ). Bij binnenkomst kreeg ik meteen een kop koffie en ik moet zeggen, dan kan de dag niet beter beginnen!

Mathijs & Marjolein trouwden op hun eigen manier. Make up deed Marjolein zelf, niet veel poespas wat kleding betreft, even snel het gemeentehuis in en uit (flitsceremonie), ze hielden het klein met alleen de dichtstbijzijnde familie en vrienden en de rest van de dag lekker bij Gerjanne in de tuin die super mooi versierd was door de familie. Ook Baycko (hun super lieve pup) mocht natuurlijk niet ontbreken.

Het weer was top, de sfeer zat er lekker in en iedereen genoot… Er bleek al snel te weinig van alles te zijn wat betreft eten en drinken. Tja, en toen was daar nog een eerste keer… Namelijk dat ik met het bruidspaar naar de supermarkt ging… Hilarisch! Wat hebben we gelachen.

Het was een feestje om bij deze bruiloft te mogen zijn en ik hoop dat jullie de foto’s ook weer een feestje vinden om naar te kijken.

Groetjes Louise

Zijn jullie ook op zoek naar een bruidsfotograaf die in staat is om alle momenten die jullie bruiloft uniek en onvergetelijk maken vast te leggen?

Nog op zoek naar een bruidsfotograaf?

Trouwen op maandag Moments in Life Trouwen op maandag Moments in Life Trouwen op maandag Schepenzaal Zwolle Schepenzaal Zwolle Trouwen op maandag Trouwen op maandag Trouwen in het bos Moments in Life Baycko de appetzeller Trouwjurk Trouwen op maandag Bruidstaart Wezep Plus supermarkt Trouwen op maandag Trouwen op maandag Trouwen op maandag Trouwen op maandag