Trouwen op Schokland | Preview Danny & Emma

Geplaatst door op 10 september 2017 in Bruiloften, Portfolio | Geen Reacties

Regen op je bruiloft

Een mooie zonnige dag, trouwen op Schokland en een mooi feestje bij op den Akker in Nagele. Alles is gelukt, alleen de zon was ver te zoeken. Zelden maak ik mee dat het zo ontzettend veel regent op een huwelijksdag. Maar als het dan een keer gebeurt heb ik altijd heel veel bewondering voor de bruidsparen. Zeker ook voor Danny & Emma.

Toen bleek dat de binnenlocatie die ze voor ogen hadden op het laatste moment toch niet beschikbaar was, gingen ze zonder blikken of blozen akkoord met mijn alternatief. Een oude varkensstal… Gelukkig kwam de geur niet op de foto ;). Wat wel op de foto’s te zien is, is geweldig mooi licht en een prachtig bruidspaar. Wat een liefde en wat een geluk!

Op een bepaald moment spetterde het even in plaats van dat het goot dus konden we ook nog even terecht bij het blote voetpad in Kraggenburg. We hebben zelfs zonder paraplu wat foto’s gemaakt. Het mooiste is… Het licht was geweldig! Dus ja, persoonlijk vond ik de regen helemaal niet zo’n ramp ;).

Groetjes Louise

p.s. Ga je trouwen in 2018, vind je deze foto’s super tof en ben je benieuwd naar mijn werkwijze?

Nog op zoek naar een bruidsfotograaf?

Trouwen op Schokland Trouwen op Schokland Trouwen op Schokland Moments in Life regen op je bruiloft regen op je bruiloft Trouwen op Schokland Regen op je bruiloft Trouwen op Schokland Trouwen op Schokland Trouwen op Schokland