Trouwen Raadhuis de Rijp | Preview Dennis & Marjolijn

Geplaatst door op 15 juli 2018 in Bruiloften, Portfolio | Geen Reacties

Trouwen raadhuis de Rijp

Vrijdag de 13 bracht voor Dennis & Marjolijn geen ongeluk. Warm, knus en gezellig… Zo kan ik hun dag denk ik het beste omschrijven… Hoewel dochterlief Fenna het maar niets vond dat mama een trouwjurk aantrok en een beetje overweldigd was van alle aandacht en gekkigheid, was het al snel weer goed toen ze papa in zijn mooie pak zag.

De ceremonie was een gezellige boel met veel te veel mensen in de kleinste trouwlocatie waar ik ooit geweest ben. Hoewel ik maar van een plek kon fotograferen was het wel de beste plek die ik mij kon bedenken. Terwijl Fenna de complete ceremonie doorgeslapen heeft, mocht grote broer Bram in het trouwboekje tekenen en kon oma het niet laten om ook af en toe mooie plaatjes te schieten.

Eenmaal thuis aangekomen bij Dennis & Marjolijn, waar het feestje in de achtertuin werd gevierd, werden al snel de stropdassen afgedaan, jasjes uitgetrokken en een mooi feestje gebouwd. Waar die foto’s gebleven zijn? Nou… er moet iets een verrassing blijven ๐Ÿ˜‰ .

Kortom, een heerlijke dag in mijn oude vertrouwde dorp waar ik geboren en getogen ben.

Groetjes Louise

Nog op zoek naar een bruidsfotograaf?

Moments in Life Moments in Life Moments in Life Moments in Life de Fabriek Zuidermeer de fabriek Zuidermeer de fabriek zuidermeer de fabriek Zuidermeer Trouwen raadhuis de Rijp Trouwen raadhuis de Rijp Trouwen raadhuis de Rijp

Trouwen raadhuis de Rijp, mede mogelijk gemaakt door:

Trouwlocatie: Raadhuis de Rijp
Fotolocatie: de Fabriek Zuidermeer
Trouwjurk: Bruidsmode Change Abbekerk