Trouwen op Schokland

Trouwen op Schokland

Gepubliceerd op

 

Ergens in augustus vorig jaar kreeg ik een mailtje van Danielle: “Ben je nog beschikbaar voor 18-05-2018”? Helaas moest ik haar teleurstellen want ik was al geboekt.

Maar soms gebeuren er dingen die zo moeten zijn ben ik van overtuigd… Een paar weken later kreeg ik namelijk bericht dat het stel dat mij had geboekt hun bruiloft had verschoven naar december en dat de 18e dus weer vrij was in mijn agenda. Aangezien ik wist dat Marc & Danielle het erg jammer vonden dat ik niet meer kon, besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en hun te mailen dat ik weer beschikbaar was. Ik hoefde niet lang te wachten op het antwoord dat ze hier heel blij om waren en na een super leuk kennismakingsgesprek was meteen duidelijk dat ik hun dag mocht fotograferen.

Na een relaxte dag en mooie ceremonie op schokland was het tijd voor feest. Aangezien Marc al jaren lid is van carnavalsvereniging de Vloertrappers, was er maar een geschikte feestlocatie te bedenken. Mede dankzij coverband fullhouse werd het een knalfeest in de Ducdalf in Espel.

En zou ik nog haast het bijzondere trouwvervoer vergeten in de vorm van… Nou, bekijk de foto’s maar maar 😉 .

Groetjes Louise

 

Moments in Life Moments in Life Moments in Life Moments in Life Moments in Life Moments in Life Trouwen op Schokland Trouwen op Schokland Trouwen op Schokland Trouwen op Schokland Trouwen op Schokland Trouwen op Schokland Trouwen op Schokland Trouwen op Schokland Trouwen op Schokland Trouwen op Schokland Trouwen op Schokland de Ducdalf de Ducdalf

Leveranciers:

2nd shooter: Gerjanne Immeker
Jurk – bruidshuis Dokter – de Graaf Kampen
Trouwpak – Masseus Mode Emmeloord
Ringen – Kaptijn Juweliers Kampen
Visagist – Afke Huizinga
Taart – de Ducdalf
Band – Fullhouse coverband
Bloemen – In Style – Yvonne van Kranenburg

Online marketing bureau