Trouwen Stedelijk museum Kampen

Trouwen Stedelijk museum Kampen

Gepubliceerd op

Wij zagen louise voor het eerst op een bruiloft beurs en het klikte meteen. Bij een vervolg afspraak werd het er alleen maar beter op.
Wat een kwaliteit en vakmanschap , wij zijn echt ontzettend blij met het eindresultaat!

Het is echt hoog tijd voor een nieuwe blog want er is een bruiloft van afgelopen herfst die ik nog heel graag met jullie wil delen.

Trouwbeurs

Wanneer je twee jaar voor de bruiloft speciaal naar een beurs komt voor mij, dan weet ik zeker dat je mij wel heel graag wil boeken. En wat was ik daar blij om want na een te gekke loveshoot , gaat hun trouwdag de boeken in als GEWELDIG! Wat een mooie dag was het.

Samantha in haar geweldige prinsessenjurk. Lekker groot zodat het niet opviel dat ze platte schoenen aan had. Het feit dat Samantha zeven weken geleden voor de bruiloft haar voet had gebroken was maar een van de vele dingen waar ze pech mee hadden gehad in de aanloop naar hun bruiloft.

Gelukkig verliep de grote dag zelf vlekkeloos!

Stedelijk museum Kampen

Mooi weer, warme herfstkleuren, trouwen in de prachtige gouden zaal van het Stedelijk Museum Kampen (dat licht!!! daar word ik echt heel blij van), mooie begeleiding van live muziek geeft altijd iets extra’s aan een ceremonie en het eten bij at sea Dronten was echt heerlijk!

Daarna een fantastisch feest dat werd afgesloten met hakken op geitenwollensokken… Wat wil je nog meer?

Groetjes Louise

Moments in Life Moments in Life Moments in Life Moments in Life Moments in Life Moments in Life Moments in Life Moments in Life Moments in Life Moments in Life Stedelijk museum Kampen Stedelijk museum Kampen Stedelijk museum Kampen Stedelijk museum Kampen Stedelijk museum Kampen Stedelijk museum Kampen Stedelijk museum Kampen Stedelijk museum Kampen Stedelijk museum Kampen Stedelijk museum Kampen Stedelijk museum Kampen Stedelijk museum Kampen Stedelijk museum Kampen At sea Dronten At sea Dronten At sea Dronten At sea Dronten At sea Dronten At sea Dronten At sea Dronten

Mede dank aan:

Bruidsjurk: De Bruidstuin – Merk Mori Lee
Pak: Hugo Boss
Ringen: Ed Nobel
Taart: Taartjes van An
Bruidsboeket en corsages: Bloemenzo Joyce
DJ: DJ Diyo
Ceremoniezangeres: Cindy Oudshoorn
Haar bruid: Kapper Wijnand
Make-up bruid: Nozaé Beauty
Locaties: Stedelijk Museum Kampen, De Stadsherberg en AT SEA

Online marketing bureau