Trouwen in wintersferen

Trouwen in wintersferen

Gepubliceerd op

 

Fijne mensen, ontzettend gelachen, maar ook serieus kunnen voorbereiden. Meedenkend en creatief. Onze wensen werden volledig meegenomen. En wauw, alleen onze preview foto’s zijn al fantastisch! Louise, bedankt!

Ruben & Annelie

Trouwen in wintersferen…

Het lijkt steeds populairder te worden en ik begrijp dat wel! Tuurlijk, buiten heb je niet het perfecte weer, maar dat is totaal niet erg wanneer je lekker warm binnen zit. Wanneer dat zonnetje toch nog even stiekem tevoorschijn komt, maken we daar dan ook graag gebruik van uiteraard.

Hoewel 10 november officieel nog ruimschoots binnen de herfst valt, deden de gevoelstemperaturen op zijn zachtst gezegd wel winters aan… Ideale omstandigheden dus om gewoon lekker dicht tegen elkaar aan te kruipen en te genieten van elkaar. Dat is dan ook precies wat Ruben & Annelie deden. GENIETEN met hoofdletters, heel veel lachen en af en toe een traan.

Annelie was gehuld in een eigenzinnige jumpsuit met rok (echt zo gaaf!) en Ruben deed niet bepaald voor haar onder in zijn prachtig mooi groene pak en felgekleurde schoenen. Niet bepaald standaard, maar precies zoals ze zijn… Voeg daar een mooi VW busje aan toe en het plaatje is compleet.

Uiteraard is er nog heel veel meer te vertellen over de dag: zoals ambtenaar Dirk Jan de Haan die er in het Botterhuus een feestje van maakte (hoe bijzonder is het ook dat dit een van zijn laatste huwelijken was ), De …

Nou ja, weet je… Kijk zelf maar 😉

Groetjes Louise

 

trouwen in wintersferen trouwen in wintersferen trouwen in wintersferen trouwen in wintersferen trouwen in wintersferen trouwen in wintersferen trouwen in wintersferen trouwen in wintersferen trouwen in wintersferen trouwen in wintersferen trouwen in wintersferen trouwen in wintersferen trouwen in wintersferen trouwen in wintersferen trouwen in wintersferen trouwen in wintersferen

Met dank aan:

Trouwlocatie: Botterhuus Zwartsluis
Trouwjurk: La Bella Blanca Zwolle
Trouwpak: Suits at Sea
Trouwschoenen: Elsa coloured shoes
Trouwauto: Blauwbusje.nl
Bruidstaart: Banketbakkerij Amoureus
Ringen: Juwelier Brouwer Optiek
Kapper: Kapsalon Ilona, Rouveen
Bruidsboeket: Millefleurs
Taart & Toast locatie: Cafe-Brazzerie de Blizzard
Decoratie: Active Creations

Jullie datum al bekend?

Check direct mijn agenda!

    Met behulp van Jensd.nl