Trouwfotograaf Enkhuizen

Trouwfotograaf Enkhuizen

Gepubliceerd op

18 september ging mijn wekker al super vroeg om richting Mookhoek te rijden. Marieke kleedde zich om in het ouderlijk huis, waar ze ook zelf haar make-up deed. Voor mij de eerste keer dat een bruid dit zelf deed, maar wat kan ze dat goed! Daarna mocht eindelijk haar super gave korte jurkje aan en maakten alle accessoires het geheel compleet. Vervolgens kwam Henk, Marieke ophalen en zijn blik was echt onbetaalbaar.

Voor alles een eerste keer. Het volgende onderdeel van het programma was namelijk ontbijten in het van der Valk hotel Dordrecht. Ik heb al veel diners meegemaakt, maar een goed ontbijt om de dag mee te starten is ook nooit weg natuurlijk! Daarna stapte iedereen de bus in voor een lange rit richting Enkhuizen.

Aangekomen bij het Zuiderzeemuseum, werd het tijd om de boot op te stappen en richting het kerkje te lopen waar de prachtige en emotionele ceremonie werd gehouden. De neefjes en nichtjes werden volop betrokken bij de ceremonie, er waren tranen en er werd gelachen. Kortom, alles erop en eraan.

Na een onwijs gezellige fotoshoot waarbij we onwijs veel geluk hebben gehad met het weer, werd het voor mij tijd om te gaan al was het werk nog niet klaar. Snel een preview gemaakt zodat het bedankkaartje gemaakt door Elize, maandag al de deur uit kon.

Henk & Marieke, ontzettend bedankt dat jullie mij hebben gekozen als jullie fotograaf! Ik heb echt ontzettend genoten en vond het heel bijzonder om jullie unieke huwelijk mee te mogen maken!

Nieuwsgierig geworden naar het eindresultaat? Neem dan vooral de tijd om de foto’s te bekijken, want een kleine selectie lukte niet ;).

Groetjes Louise

 

Online marketing bureau