Trouwfotograaf Genemuiden | Mark & Annefem

Geplaatst door op 21 oktober 2016 in Blog, Bruiloften | Eén reactie

trouwfotograaf genemuiden

Na een heerlijke loveshoot bij Netl, was het 16 september eindelijk zover. Het was tijd voor Mark & Annefem om in het huwelijksbootje te stappen.

De dag begon al ontzettend vroeg bij Annefem wat eigenlijk alleen maar een voordeel was, want het leverde mij prachtig licht op. Vervolgens haalde Mark haar op en zijn we foto’s gaan maken in het park bij Old Ruitenborch (Vollenhove). Een mooie locatie met veel mooie plekjes en licht.

Ook de trouwlocatie was prachtig! Zowel binnen als buiten is de geallery in Mastenbroek een plaatje om te zien. Gelukkig werkte het weer zo goed mee dat de bruiloft buiten in een boomgaard vol appels plaats kon vinden.

Na de ceremonie was het tijd om de groepsfoto’s te maken. Ook had Annefem gevraagd of de mannen happysocks wilden aantrekken. Dit gaf uiteindelijk een super grappig effect! En tuurlijk, bruid en bruidegom in de lucht laten is niet origineel, maar het blijft wel erg leuk omdat de reacties van iedereen zo leuk zijn (vind ik dan).

Vervolgens was het tijd om lekker taart te eten in de buitenhof in Genemuiden. Voor Mark & Annefem ging het feest nog een tijdje door, maar voor mij en Wilma was het tijd om afscheid te nemen.

Heb je even de tijd (kleine 5 minuten), geniet dan vooral van de slideshow!

Veel kijk plezier.

Groetjes Louise

Nog op zoek naar een bruidsfotograaf?

trouwfotograaf genemuiden trouwfotograaf genemuiden trouwfotograaf genemuiden trouwfotograaf genemuiden trouwfotograaf genemuiden trouwfotograaf genemuiden trouwfotograaf genemuiden trouwfotograaf genemuiden trouwfotograaf genemuiden trouwfotograaf genemuiden trouwfotograaf genemuiden trouwfotograaf genemuiden trouwfotograaf genemuiden trouwfotograaf genemuiden trouwfotograaf genemuiden trouwfotograaf genemuiden trouwfotograaf genemuiden trouwfotograaf genemuiden trouwfotograaf genemuiden trouwfotograaf genemuiden trouwfotograaf genemuiden trouwfotograaf genemuiden trouwfotograaf genemuiden trouwfotograaf genemuiden trouwfotograaf genemuiden trouwfotograaf genemuiden trouwfotograaf genemuiden trouwfotograaf genemuiden trouwfotograaf genemuiden trouwfotograaf genemuiden trouwfotograaf genemuiden trouwfotograaf genemuiden trouwfotograaf genemuiden trouwfotograaf genemuiden trouwfotograaf genemuiden trouwfotograaf genemuiden trouwfotograaf-genemuiden-78 trouwfotograaf genemuiden trouwfotograaf genemuidentrouwfotograaf genemuiden

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *