Trouwfotograaf Zwolle

Trouwfotograaf Zwolle

Gepubliceerd op

 

Wauwwwww… Echt super mooie foto’s allemaal! Kon het al snel niet meer droog houden hoor hahaha. Wat een prachtige foto’s!

Gilbert & Sylvia

 

Begin september was het dan eindelijk zover dat Gilbert & Sylvia gingen trouwen. Vorig jaar hadden ze mij geboekt nadat Sylvia en haar (schoon)moeder ontroerd waren geraakt van een aantal foto’s die ze hadden gezien. Ik had dan ook wel het vermoeden dat het nog wel eens emotionele dag kon worden.

Dit was uiteindelijk ook het geval, maar daarbij nog zoveel meer! Een geweldige sfeervolle bruiloft in de achtertuin van Sylvia haar ouders in hartje Zwolle. In alle details was letterlijk hart en ziel gelegd en zelfs de trouwjurk was zelf gemaakt (door haar moeder). Onvoorstelbaar knap en een oogverblindend eindresultaat!

Voor mij was het alsof ik bij de familie hoorde. Wij (Wilma en ik) werden warm onthaalt en waren in alles welkom. Dat gevoel zag ik terug bij het bewerken van de foto’s. Wat een heerlijke momenten heb ik weer mogen vastleggen! Een prachtig begin zo na mijn verlof.

Ik hoop dat je geniet van de beelden en als je de tijd hebt (5 minuten) is het misschien net zo leuk om even de slideshow te bekijken.

Groetjes Louise

trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle
trouwfotograaf-zwolle  trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle  trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle  trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle  trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle  trouwfotograaf-zwolle-28 trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle  trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle  trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolletrouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle  trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle   trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle trouwfotograaf-zwolle

Jullie datum al bekend?

Check direct mijn agenda!
Met behulp van Jensd.nl