Vier het leven, vier de liefde | Kanovaren met Jan & Liesbeth

Geplaatst door op 2 augustus 2018 in Loveshoot, Portfolio | Geen Reacties

Vier het leven

Vier het leven | Vier de liefde

Vandaag een blog van een totaal ander soort reportage, of misschien juist niet. Want eigenlijk heb ik gefotografeerd zoals ik altijd fotografeer. Gewoon de situatie zoals deze was.

Ik durf rustig te stellen dat Liesbeth een van mijn grootste fans is (wat betreft fotografie 😉 ). Toen Jan dan ook naar mij toe kwam met het idee om haar een shoot cadeau te geven, wilde ik hier dan ook heel graag aan meewerken. Het idee was om te gaan kanovaren omdat dat hetgeen is wat Jan & Liesbeth het liefste doen.

Liesbeth heeft hier een heel mooi stukje over geschreven:

“Passie gevangen.

Mijn eerste kano kreeg ik toen ik acht was. Voorzichtig dobberde ik op het water. Het water, de kano en ikzelf….het voelde alsof we één werden. In de kano tussen het riet, kon ik urenlang lezen. De geur van moerasgas, blubber en riet, het zal nooit uit mijn geheugen verdwijnen.

Gelukkig was daar een Jan die ook van water en varen hield. Samen kanoden we dagenlang. In gestaag peddelritme gleden kilometers voorbij. Onze passie.

Natuurlijk maakten we vele foto’s en vroegen we anderen ons te fotograferen. Maar nog nooit vroegen we iemand die een hele reportage van onze passie maakte. 

Louise heeft een andere passie. Fotograferen. Ik bewonder haar foto’s al lange tijd.  En in december kreeg ik van Jan een ‘Louise-reportage’ voor mijn verjaardag. Een prachtig cadeau. Wat was het leuk om op een maandagavond hier speciaal voor het water op te gaan. 

En wat is het leuk om nu te zien, dat onze passie in de passie van Louise is gevangen. Iedere foto vertelt haar eigen verhaal.

Dank je wel, Louise!

Groeten van Liesbeth” 

Ik heb enorm genoten van deze shoot en dan gaat eigenlijk het fotograferen vanzelf.

Groetjes Louise

Vier het leven vier het leven Vier het leven Vier het leven Vier het leven